Libnet.ro
UNICEF

13:30

Simona Halep la Australian Open. INFOGRAFIC: Bornele romancei la Marele Slem de la Antipozi

Online Sport Online Sport,
Simona Halep la Australian Open. INFOGRAFIC: Bornele romancei la Marele Slem de la Antipozi

Simona Halep 28 de ani, 3 WTA) a debutat la Australian Open 2020 cu un meci contra americancei Jennifer Brady 25 de ani, 49 WTA) in ceea ce va fi a zecea experienta a romancei pe tabloul principal al turneului de la Melbourne. continuă pe Online Sport

Cati bani poate incasa Simona Halep la Australian Open. Premii uriase puse in loc la primul turneu de Grand Slam al anului

Simona Halep debuteaza marti, 21 ianuarie, la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dotat cu premii in valoare totala de 71 de milioane de dolari. in cazul in care sportiva din Constanta va reusi sa castige competitia, in cont ii va intra o suma uriasa. Simona Halep poate castiga premii uriase la .

Ora primului meci pentru Simona Halep la Australian Open

Desemnata cap de serie numarul 4, Simona Halep va intra in competitia de la Australian Open in cursul zilei de marti.

Cine este urmatoarea adversara a Simonei Halep la Australian Open. Cand are loc meciul

Australian Open 2020 primul turneu de Grand Slam al anului si o competitie in care Simona Halep a ajuns pana in finala in 2018, cand a fost invinsa de Wozniacki. Cine este urmatoarea adversara a romancei si cand are loc meciul. Cine este urmatoarea adversara a Simonei Halep la Australian Open? Halep a aflat .

Simona Halep, ipostaza inedita inainte de primul meci de la Australian Open. Fanii au reactionat imediat

Turneul de Grand Slam, Australian Open, a inceput si avem cateva surprize. Fostul numar 1 WTA, Simona Halep, inainte de primul meci, a avut timp si de putina relaxare. Simona Halep, ipostaza inedita inainte de primul meci de la Australian Open Cu mai putin de 24 de ore, inainte de startul la Australian Open 2020, .

Cand joaca Simona Halep primul meci la Australian Open

Simona Halep joaca marti, 21 ianuarie, primul meci la Australian Open. Numarul 4 WTA isi doreste sa castige turneul care se va desfasura in Melbourne, insa anunta ca nu ii va fi deloc usor, in conditiile in care orasul a fost afectat de incendiile din ultima vreme. Simona Halep Jennifer Brady, in turul 1 .

Simona Halep a invins-o pe Jennifer Brady, in turul 1 la Australian Open. Ce probleme medicale a avut romancame medicale

Simona Halep Jennifer Brady Live Video, in turul 1 la Australian Open. Partida programata marti, 21 ianuarie, la ora 10:00, este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poat fi urmarita si online in format live stream. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate de meci. UPDATE: Simona .

Asa am trait Simona Halep - Jennifer Brady in primul tur la Australian Open

Simona Halep a debutat la Australian Open 2020, marti dimineata in Romania, impotriva americancei Jennifer Brady 49 WTA).

SIMONA HALEP - JENNIFER BRADY - Australian Open: S-a stabilit ora la care Halep va debuta in primul Grand Slam al anului (FOTO)

SIMONA HALEP - JENNIFER BRADY - Australian Open. Organizatorii de la Australian Open au stabilit pentru marti, la ora 10:00, debutul Simonei Halep in primul tur al turneului de la Antipozi.

Simona Halep isi cunoaste adversara din turul 2 la Australian Open

La prima vedere Simona Halep va avea o misiune facila in turul 2, dupa ce in runda inaugurala a avut de lucru serios cu Jennifer Brady din Statele Unite.

Simona Halep s-a tinut de glume dupa primul meci la Australian Open

Luata la intreberi de fostul mare jucator spaniol Alex Corretja n. r. - reporter special pentru Eurosport), Simona Halep a avut ragaz sa-si afiseze zambetul larg.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )