Libnet.ro
UNICEF

01:05

Silviu si Sorin, doi politisti din Bucuresti, se intorceau de la un accident cand au vazut o masina care mergea pe avarii. S-au apropiat sa vada ce se intampla. Cand au inteles adevarul, ceva de-a dreptul uluitor a urmat. Rar vezi asa ceva!

Antena3 Antena3,
Silviu si Sorin, doi politisti din Bucuresti, se intorceau de la un accident cand au vazut o masina care mergea pe avarii. S-au apropiat sa vada ce se intampla. Cand au inteles adevarul, ceva de-a dreptul uluitor a urmat. Rar vezi asa ceva!

Silviu si Sorin, doi politisti din Bucuresti, se intorceau de la un accident cand au vazut o masina care mergea pe avarii. S-au apropiat sa vada ce se intampla. Cand au inteles adevarul, ceva de-a. continuă pe Antena3

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Cum se descurca doi politisti la examenul de limba romana

Doi politisti sunt la un examen de limba romana si trebuie sa faca o propozitie. Primul politist spune: - Pe camp sunt 2 boi. Al doilea spune: - Nu. Nu e bine pentru ca lumea o sa creada ca noi suntem.

Mario Iorgulescu repeta continuu asta, in timp ce era scos din masina, dupa accident. Ce i se intamplase

Mario Iorgulescu, fiul sefului LPF, a provocat un accident grav, duminica dimineata, la iesirea din Bucuresti, in urma caruia celalalt sofer a murit. Tanarul repeta continuu o sintagma, in vreme ce era scos din masina, dupa incident. Ce i se intamplase? Mario Iorgulescu repeta continuu asta, in timp ce era scos din masina, dupa accident .

Doi copii din Cluj-Napoca si-au facut afacere. Ce vand micutii in fata blocului in care locuiesc

Doi copii din Cluj-Napoca si-au facut propria afacerein curtea blocului in care locuiesc. Cei doi fac singuri limonadaa si o vand trecatorilor. Pretul limonadei variaza intre 1-2 lei.

MedLife a preluat pachetul majoritar al unui laborator de anatomie patologica din Bucuresti, cu afaceri de 1,1 mil. euro in 2018

Furnizorul de servicii medicale MedLife a achizitionat pachetul majoritar al laboratorului Onco Team Diagnostic, cu profil de anatomie patologica si biologie moleculara. Unitatea se alatura laboratoarelor din grup MedLife Grivita, MedLife Brasov,.

HARTA Ce mari lucrari de infrastructura au in lucru primariile din Bucuresti si cum afecteaza ele traficul la inceputul anului scolar

Noul an scolar prinde Primaria Capitalei cu cateva mari santiere deschise si cu restrictiile de circulatie aferente. Cele mai afectate cartiere sunt Drumul Taberei, Militari si Crangasi din cauza lucrarilor la metrou, Pasajul Ciurel si Podul Grant. Astfel, din cauza lucrarilor la Pasajul Ciurel sunt restrictii pe Soseaua Virtutii, traficul fiind deviat pe bretelele podului si prin organizarea de santier. La Podul Grant, nu se circula pe sensul dinspre Turda spre Crangasi, dar reprezentantii municipalitatii spun ca saptamana viitoare vor deschide circulatia pe o banda de pe acest sens. in zona de Nord, cea mai importanta lucrare este largirea strazii Fabrica de Glucoza, unde se circula cu sens unic, dinspre Autostrada A3 spre Calea Floreasca. Pe Soseaua Giurgiului se circula cu dificultate din cauza lucrarilor de modernizare desfasurate de Primaria Sector 4.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )