Libnet.ro
UNICEF

22:30

Garda de Mediu a identificat un poluator important din Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Garda de Mediu a identificat un poluator important din Bucuresti

Garda Nationala de Mediu GNM) a identificat posibila sursa de poluare a aerului din Bucuresti, ceea. continuă pe România Liberă

Garda de Mediu a identificat posibila sursa de poluare din Bucuresti si Ilfov din noaptea de sambata: O topitorie

Garda Nationala de Mediu spune ca ar fi identificat posibila sursa de poluare a aerului, ce a dus la inregistrarea unor valori peste medie ale poluantilor in zona Bucuresti-Ilfov, in noaptea de sambata spre duminica, si anume o topitorie ce nu functiona in perioada controlului, dar pentru care fusese aplicata anterior o sanctiune. in acest caz a fost propusa si intocmirea unui de dosar penal, transmite Garda de Mediu.

Garda de Mediu a identificat sursa poluarii extreme a aerului din Capitala, din noaptea de sambata spre duminica

Garda Nationala de Mediu GNM) a identificat posibila sursa de poluare a aerului care a facut sa fie inregistrate valori peste medie ale poluantilor in noaptea de sambata spre duminica. Este vorba despre o topitorie care la momentul controlului nu functiona, insa primise in trecut o amenda. in acest caz a fost deschis un dosar penal.

Cele mai bune cartiere din Bucuresti. Top 5 zone de calitate din oras

Fie ca esti bucurestean sau venit din provincie si cauti o zona buna si safe a orasului, ai nimerit unde trebuie. Azi vom discuta putin despre cele mai bune cartiere din Bucuresti. iti vom prezenta, in cele ce urmeaza, top 5 zone de calitate din oras. Cele mai bune cartiere din Bucuresti Majoritatea celor care .

FIREA: Ca primar general in functie, am semnat aprobarea pentru pelerinajul de Sfantul Dumitru din Bucuresti

Gabriela Firea a anuntat pe pagina personala de Facebook ca a semnat, in calitate de primar general in functie, aprobarea pentru pelerinajul de Sfantul Dumitru din Bucuresti.

Cine a aprobat pelerinajul de Sfantul Dimitrie din Bucuresti. Precizarile Patriarhiei Romane

Pelerinajul de Sfantul Dimitrie din Bucuresti va avea loc de duminica pana marti, insa la eveniment vor lua parte doar credinciosii care au buletin de Bucuresti. Purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane,.

Pelerinajul de Sfantul Dumitru din Bucuresti, fara fastul si amploarea din anii trecuti

Doar credinciosii cu domiciliul ori resedinta in Bucuresti pot participa anul acesta la pelerinajul .

Radu Tincu: O eventuala schimbare a comportamentului oamenilor va determina cu siguranta o scadere a ratei de transmitere in comunitate in acest ritm, vom epuiza capacitatea de Terapie Intensiva din Bucuresti (VIDEO)

Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca din Capitala, a comentat evolutia epidemiei de coronavirus la nivel national si in Capitala, sambata, in direct pe B1 TV. in acest context, el a explicat.

VIDEO Razie a politistilor intr-o parcare cunoscuta pasionatilor de drifturi din Bucuresti

Politistii din Capitala au intervinit vineri seara in parcarea unui centru comercial din sectorul 1 al Capitalei, unde s-au strans mai multe persoane, zona fiind cunoscuta pasionatilor de drifturi, relateaza Mediafax.

Politistii au intervenit in parcarea unui centru comercial din Bucuresti. Zona este cunoscuta in randul pasionatilor de drifturi

Vineri seara, politistii au intervenit in parcarea unui centru comercial din Sectorul 1, unde incepeau sa se stranga din ce in ce mai multe masini. Zona este una bine cunoscuta in randul pasionatilor de.

Elevii din Bucuresti, nevoiti sa isi schimbe parolele platformelor pentru cursurile online

Elevii din Capitala trebuie sa isi schimbe parolele platformelor pe care fac ore online, dupa ce acestea au fost accesate de persoane neautorizate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )