Libnet.ro
UNICEF

13:15

Garda de Mediu a identificat sursa poluarii extreme a aerului din Capitala, din noaptea de sambata spre duminica

Adevărul Adevărul,
Garda de Mediu a identificat sursa poluarii extreme a aerului din Capitala, din noaptea de sambata spre duminica

Garda Nationala de Mediu GNM) a identificat posibila sursa de poluare a aerului care a facut sa fie inregistrate valori peste medie ale poluantilor in noaptea de sambata spre duminica. Este vorba despre o topitorie care la momentul controlului nu functiona, insa primise in trecut o amenda. in acest caz a fost deschis un dosar penal. continuă pe Adevărul

Garda de Mediu a identificat o posibila sursa de poluare a aerului, din noaptea dinspre sambata spre duminica

Garda Nationala de Mediu a identificat o posibila sursa de poluare a aerului din Bucuresti, din noaptea dintresambata spre duminica. Este vorba despre o topitorie care nu functiona in momentul.

Garda de Mediu a identificat posibila sursa de poluare din Bucuresti si Ilfov din noaptea de sambata: O topitorie

Garda Nationala de Mediu spune ca ar fi identificat posibila sursa de poluare a aerului, ce a dus la inregistrarea unor valori peste medie ale poluantilor in zona Bucuresti-Ilfov, in noaptea de sambata spre duminica, si anume o topitorie ce nu functiona in perioada controlului, dar pentru care fusese aplicata anterior o sanctiune. in acest caz a fost propusa si intocmirea unui de dosar penal, transmite Garda de Mediu.

Garda Nationala de Mediu a identificat posibila sursa de poluare a aerului, din noaptea de sambata de duminica

Garda Nationala de Mediu spune ca a identificat posibila sursa de poluare a aerului, ce a dus la inregistrarea unor valori peste medie ale poluantilor, in noaptea de sambata spre duminica, si anume o topitorie ce nu functiona in perioada controlului, dar pentru care fusese aplicata anterior o sanctiune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )