Libnet.ro
UNICEF

19:30

Garda de Mediu prezinta principalele surse de poluare din Bucuresti: Activitatile industriale, traficul, incalzirea rezidentiala, santierele sau arderile necontrolate

B1 B1,
Garda de Mediu prezinta principalele surse de poluare din Bucuresti: Activitatile industriale, traficul, incalzirea rezidentiala, santierele sau arderile necontrolate

Garda de Mediu a prezentat joi principalele surse de poluare din Bucuresti dupa ce indicatorii statiilor de monitorizare au indicat in urma cu cateva saptamani niveluri record. Printre cauzele constatate,. continuă pe B1

Garda de Mediu prezinta principalele surse de poluare din Bucuresti: Activitatile industriale, traficul, incalzirea rezidentiala, santierele sau arderile necontrolate

Garda de Mediu a prezentat joi principalele surse de poluare din Bucuresti dupa ce indicatorii statiilor de monitorizare au indicat in urma cu cateva saptamani niveluri record. Printre cauzele constatate,.

Universitatea din Bucuresti solicita ca examenele de licenta si disertatie sa fie date online. Evaluarea Nationala si Bacalaureatul, tot prin testare online sau amanate pana in septembrie

Universitatea din Bucuresti solicita ca examenele de licenta si disertatie sa fie date online, avand in vedere situatia inchiderii unitatilor de invatamant din cauza coronavirusului.

Grupul Electrica doneaza 240.000 de euro in sprijinul unor spitale din Bucuresti, Ploiesti, Brasov si Cluj

Grupul Electrica, prin companiile sale de furnizare, servicii si distributie a energiei electrice, sustine efortul remarcabil al personalului medical impotriva raspandirii noului coronavirus si doneaza 240. 000 de euro in sprijinul unor spitale din Bucuresti, Ploiesti, Brasov si Cluj, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Ultima ora! Accident cu victime pe soseaua de centura din Bucuresti. Circulatia este blocata

Un accident grav a avut loc in aceasta dimineata pe soseaua de centura din Bucuresti, dupa ce un TIR si autoturisme s-au ciocnit. in acest moment circulatia rutiera pe sensul catre A2 este oprita. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane a anuntat cu cateva minute in urma ca pe soseaua de centura a .

Dr. Streinu-Cercel, anunt de ultima ora: E nevoie de testarea a 10.514 de persoane din Bucuresti

Managerul Institutului Matei Bals din Capitala, Adrian Streinu-Cercel, a afirmat, joi, la o intalnire care are loc la Primaria Capitalei, ca e nevoie de testarea a 10. 514 persoane din Bucuresti, ca o masura de preventie a raspandirii infectiilor cu coronavirus.

Maspex Romania doneaza 200 de mii de produse spitalelor din Bucuresti si din tara

Compania Maspex Romania face donatii catre spitale din Bucuresti si din tara in semn de multumire si de sustinere a eforturilor depuse de cadrele medicale in lupta cu noul coronavirus, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Pacient depistat cu coronavirus la Spitalul de Arsi din Bucuresti. Cadrele medicale, in izolare la domiciliu

Ministerul Sanatatii a fost informat de catre Spitalul Clinic de Urgenta Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri din Bucuresti ca, un pacient in varsta de 43 de ani transferat in noaptea dintre 20 si 21 martie 2020 de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Suceava, a fost depistat pozitiv la COVID 19.

Sase angajati ai unei biserici din Bucuresti au coronavirus

Doi preoti, doi diaconi si alti doi angajati ai unei biserici din Bucuresti au fost depistati cu cor.

Sase angajati ai unei biserici din Bucuresti, intre care 4 preoti si diaconi, infectati cu coronavirus. Banescu: Nu exista pericol pentru enoriasi

Sase angajati ai unei biserici din Bucuresti - 2 preoti, 2 diaconi, femeia care vinde lumanari si cantaretul - au fost depistati cu coronavirus. Purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Vasile Banescu, sustine ca nu este niciun pericol pentru enoriasi, pentru ca putinele persoane care au mai venit la biserica au asistat la slujba in curte.

Unde pot suna batranii din Bucuresti, in caz de nevoie. Numere de telefon pentru fiecare sector in parte

Incepand de astazi, persoanele peste 65 de ani au interdictie sa iasa din casa in afara intervalului orar 11:00-13:00. Aceasta masura radicala a fost prezentata ieri seara de catre Marcel Vela privind Ordonanta Militara 3 pentru combaterea COVID-19. Unde pot merge persoanele varstnice in acest interval orar Autoritatile au decis ca acest program permis circulatiei .

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )