Libnet.ro
UNICEF

18:45

Maspex Romania doneaza 200 de mii de produse spitalelor din Bucuresti si din tara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Maspex Romania doneaza 200 de mii de produse spitalelor din Bucuresti si din tara

Compania Maspex Romania face donatii catre spitale din Bucuresti si din tara in semn de multumire si de sustinere a eforturilor depuse de cadrele medicale in lupta cu noul coronavirus, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Coronavirus: Arctic doneaza spitalelor din Romania 50 de masini de spalat si 25 de frigidere

Arctic, compania de electrocasnice din Romania, doneaza pentru spitalele din Romania si pentru cadrele medicale din prima linie 50 de masini de spalat rufe cu uscator si 25 de frigidere Arctic, se arata intr-un comunicat de presa.

Conor McGregor doneaza echipamente de protectie spitalelor din Irlanda

Luptatorul Conor McGregor a dat publicitatii un schimb de mesaje cu ministrul irlandez de Finante Paschal Donohoe, in care mentioneaza ca va cumpara si distribui spitalelor din regiunea Leinster echipamente de protectie in valoare de un milion de euro, relateaza bbc. com.

Andreea Marin, exemplu pentru toata Romania. Cum a strans produse in valoare de 440.000 de euro pentru cei afectati acum

Andreea Marin este un ajutor de nadejde pentru Romania in vremurile acestea. Cunoscuta vedeta s-a implicat inca din primele zile in lupta contra coronavirusului. Cum a reusit sa stranga produse in valoarea de 440. 000 de euro pentru cei infectati cu COVID-19? Andreea Marin a strans produse in valoare de 440. 000 de euro Andreea Marin face .

CORONAVIRUS. Seful spitalelor din Franta: Numarul mortilor este mult mai mare fata de ce anunta autoritatile. Nu sunt luati in calcul cei care mor acasa sau in aziluri

Franta, a treia cea mai afectata tara eruopeana de coronavirus, ar inregistra si mai multe decese din cauza Covid-19 decat bilanus anuntat de Guvernul de la Paris, sustine presedintele federatiei.

Primul oras din Romania care suspenda transportul in comun, din 25 martie. S-a impus o singura conditie

Decizie drastica intr-un oras din Romania! Care este primul judet unde se suspenda transportul in comun, in contextul pandemiei de coronavirus? Ce conditie s-a impus? Primul oras din Romania care suspenda transportul in comun Primaria Municipiului Iasi a luat masuri drastice in ceea ce priveste transportul in comun. De maine, 25 martie, accesul in mijloacele .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )