Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ce au gasit la perchezitii politistii care au anihilat cea mai mare retea de traficanti de tutun

Adevărul Adevărul,
Ce au gasit la perchezitii politistii care au anihilat cea mai mare retea de traficanti de tutun

Politia Romana a anuntat ca, in urma celor 98 de perchezitii facute, vineri, in 22 de judete si in Capitala, de politistii de investigare a criminalitatii economice, au fost ridicate peste 15. 000 de kilograme de tutun, in diferite stadii de prelucrare, peste 17. 000 de tigarete si sumele de 174. 200 de lei si 3. 000 de euro. Perchezitii au avut loc si in comuna Fundeni, din judetul Calarasi. continuă pe Adevărul

Tinerii de la cea mai mare platforma de programare din Romania, alaturi de miscarea sieu. Mi-a fost mult mai usor sa ajung la New York decat la Bucuresti

Tinerii de la cea mai mare platforma de invatat programare din Romania, wellcode. ro, s-au alaturat vineri, 15 martie, miscarii Romania vrea autostrazi. Platforma, care are circa 50. 000 de utilizatori, si-a intrerupt activitatea pentru 15 minute, de la ora 15.

DEZASTRUL ECONOMIC se confirma: Romania are cea mai mare rata anuala a inflatiei din UEin luna februarie

Romania se afla din nou la coada Europei. in luna februarie, tara noastra a avut cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, de 4%, conform datelor publicate vineri de Biroul european de.

BCR, cea mai mare banca din Romania, se alatura protestului pentru autostrazi: SiNOI

BCR, cea mai mare banca din Romania, se alatura protestului 15 minute. Romania are nevoie de autostrazi. Si de o banca pregatita sa le finanteze. SiNOI, e textul postat de BCR pe contul de.

Cum au salvat romanii Asiei cea mai mare fabrica de produse de panificatie si patiserie congelata din tara. La vietnamezi nu exista Nu se poate!

Cea mai mare fabrica de produse de panificatie si patiserie congelata din Romania a recurs de la inceputul lunii martie la o solutie de criza pentru a putea onora comenzile: a importat 50 de muncitori dinVietnam. in Romania, lucreaza acum 1. 600 de vietnamezi, iar povestile lor sunt foarte asemanatoare cu cele ale romanilor plecati sa munceasca in Vest.

Premiera: Laserul de la Magurele a atins cea mai mare putere din lume

Laserul de la Magurele, proiect cofinantat din fonduri europene cu 311 milioane de euro, a atins 10 PetaWatts, cea mai mare putere din lume.

Premiera: Laserul de la Magurele a atins cea mai mare putere din lume. Ce inseamna 10 PetaWatts?

Laserul de la Magurele, proiect cofinantat din fonduri europene cu 311 milioane de euro, a atins 10 PetaWatts, cea mai mare putere din lume.

Laserul de la Magurele a atins 10 PetaWatts, cea mai mare putere din lume

Laserul de la Magurele, proiect cofinantat din fonduri europene cu 311 milioane de euro, a atins 10 PetaWatts, cea mai mare putere din lume. Guvernul organizeaza, astazi, un eveniment pentru a marca aceasta premiera mondiala.

Cea mai mare nava de razboi, construita in Romania, subiect de film. Unde poti vedea documentarul Doamna marilor

Nava militara a fost construita in sapte ani, fiind lansata la apa in anul 1985. Doamna marilor este filmul in care fregata joaca rolul principal.

Vondrousova, declaratia serii dupa cea mai mare victorie a carierei: Cum a simtit cehoaica in timpul meciului cu Halep

Marketa Vondrousova 61 WTA) a trait o partida memorabila in optimile de la Indian Wells in care a reusit sa castige categoric doua din trei seturi in fata Simonei Halep: 6-2, 3-6, 6-2.

Business report: O manevra suspecta - desfiintarea ASF. Economist: Se doreste crearea a trei vaci de muls; Eurostat: Romania, cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana in luna februarie; Statele Unite ar putea aloca un milliard de dolari

Actiunile Bancii Transilvania si BRD revin in topul volumelor. Pentru a 2-a sesiune consecutiva, indicii principali. Jumatate din dobanda incasata de banci acopera costurile operationale, marja de profit este o optime. Bancile ar recupera in 5 ani taxa pe active incasata de stat 1 an. Structura pretului creditelor este incarcata preponderent de costurile operationale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )