Libnet.ro
UNICEF

12:30

A murit Cristina Topescu. Mai multi caini gasiti in casa jurnalistei, doi dintre ei morti

Adevărul Adevărul,
A murit Cristina Topescu. Mai multi caini gasiti in casa jurnalistei, doi dintre ei morti

Anchetatorii au gasit in casa Cristinei Topescu mai multi caini, iar doi erau morti. Cristina Topescu era iubitoare de animale. continuă pe Adevărul

Mai multi caini au fost gasiti in casa Cristinei Topescu. Doi dintre ei erau morti

Anchetatorii au gasit in casa Cristinei Topescu mai multi caini, iar doi erau morti, au precizat, pentru Mediafax, surse apropiate anchetei. Cristina Topescu era iubitoare de animale.

A murit Cristina Topescu. Ce varsta avea fiica lui Cristian Topescu si cum au gasit-o politistii

Fiica fostului comentator sportiv Cristian Topescu, o jurnalista importanta in Romania, a murit la varsta de 59 de ani. Din primele informatii, se pare ca in seara zilei de duminica, 12 ianuarie, Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa. Politistii au gasit-o pe Cristina Topescu in locuinta ei in aceasta seara, politistii de la .

De ce a murit Cristina Topescu si cand a avut loc decesul. Primele informatii oferite de medicii legisti

Cristina Topescu a murit in urma cu 15 zile, fiind gasita duminica seara de politisti in casa sa din orasul Otopeni. Cauza decesului nu a fost inca stabilita cu exactitate de catre medicii legisti. Din primele date, fosta prezentatoare ar fi murit in somn, in urma unui infarct. De ce a murit Cristina Topescu si .

A MURIT CRISTINA TOPESCU. Jurnalista a fost gasita decedata in casa, dupa trei saptamani (VIDEO)

Doliu in lumea presei romanesti! Jurnalista Cristina Topescu, fiica comentatorului sportiv Cristian Topescu, s-a stins din viata la varsta de 59 de ani. Aceasta a fost gasita decedata in casa sa, dupa.

Prima reactie a lui Stefan Banica Jr. dupa ce a murit Cristina Topescu. Ce a spus despre fosta lui iubita

Stefan Banica Jr. a primit cu durere vestea ca fosta jurnalista Cristina Topescu a murit. Artistul a postat un mesaj emotionant pe contul personal de Facebook, spunand despre femeia cu care a avut o relatie la inceptul anilor 90 ca a fost un suflet mare si un excelent profesionist in meseria ei. Stefan Banica Jr.

Cristina Topescu mai are doi frati, vitregi. Cine sunt copiii lui Cristian Topescu

Duminica seara, agentii de la Inspectoratul de Politie Ilfov au relatat ca au fost solicitati de catre vecini sa vada ce se intampla cu Cristina Topescu. Jurnalista nu mai fusese vazuta de trei saptamani si moartea sa a fost confirmata, pe 12 decembrie, de catre oamenii legii. Chemati la fata locului, acestia au putut doar .

A MURIT CRISTINA TOPESCU. Care a fost ultimul mesaj postat pe Facebook de jurnalista (FOTO)

Romania a fost indoliata duminica seara de anuntul trecerii premature in nefiinta a jurnalistei Cristina Topescu. in varsta de 59 de ani, aceasta a fost gasita decedata in locuinta sa de politistii al.

A murit Cristina Topescu: prezentatoarea TV avea 59 de ani

Jurnalista Cristina Topescu a murit la varsta de 59 de ani. Fiica regretatului comentator sportiv Cristian Topescu a fost gasita fara suflare in locuinta sa.

A MURIT CRISTINA TOPESCU. in casa jurnalistei au fost gasiti si trei caini morti (VIDEO)

Jurnalista Cristina Topescu, fiica comentatorului sportiv Cristian Topescu, s-a stins din viata la varsta de 59 de ani. Aceasta a fost gasita decedata in casa sa, dupa ce o vecina a alertat autoritatile,.

A MURIT CRISTINA TOPESCU. Ministrul de Interne: Echipa de criminalisti isi va face datoria cu minutiozitate si profesionalism. Luni cred ca vom putea sa aflam exact ce s-a intamplat (VIDEO)

Reputata jurnalista Cristina Topescu a fost gasita decedata duminica seara in locuinta sa din Otopeni dupa ce autoritatile au fost alertate de o vecina care a afirmat ca nu o mai vazuse de trei.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )