Libnet.ro
UNICEF

14:15

A gasit sau nu Columb canibali in America?

Adevărul Adevărul,
A gasit sau nu Columb canibali in America?

Cele mai recente texte despre cucerirea Lumii Noi cuprind inevitabil reprezentarile fanteziilor si fricilor europene, transferate populatiilor indigene, care vor forma un tablou inversat al valorilor Lumii Vechi, factor crucial in justificarea proiectului colonial. continuă pe Adevărul

Cele mai recente informatii oferite de medici despre starea lui Mihai Campineanu

Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, care a suferit un infarct miocardic, este in coma indusa. Potrivit medicilor din Timisoara, starea acestuia nu e foarte incurajatoare, cu toate ca artistul.

FOTO Cele mai bune zece jucatoare de fotbal din lume. Nominalizate la Balonul de Aur!.

FIFA si France Football au anuntat nominalizarile pentru Balonul de Aur la feminin si pentru cel mai bun antrenor din lume la fotbal feminin in 2013. Cele doua trofee urmeaza sa fie decernate in cadrul unei gale ce va avea loc la Zurich, la 13 ianuarie 2014, conform Mediafax. Vezi in galeria foto de mai sus care sunt cele mai bune zece jucatoare de fotbal din lume, nominalizate la Balonul de Aur Listele cu zece jucatoare si zece antrenoare au fost intocmite de experti FIFA si experti din .

FOTO Arta in cinstea amorului: cele mai frumoase statui care infatiseaza oameni sarutandu-se

Muzicienii slavesc dragostea prin versuri, pictorii se folosesc de acuarele, in timp ce sculptorii ating corzile sensibile proiectand replici ale obiectelor din jur la scara naturala. Asa s-au nascut cele mai frumoase statui din lume care infatiseaza indragostiti in ipostaze tandre.

Arctica fierbe! A inregistrat cele mai mari temperaturi din ultimii 44.000 de ani

Cercetatorii canadieni au ajuns la concluzia ca zona arctica a atins cele mai mari temperaturi din ultimii 44. 00 de ani, poate chiar din ultimii 120. 000 de ani.

FOTO Cele mai bune jucarii ale anului

Cele mai frumoase si rezistente jucarii ale acestui an au fost dezvelite astazi la Harrods, la Londra, la gala premiilor Slow Toy, potrivit The Guardian. in cadrul galei sunt premiate piesele care nu doar rezista in timp, ci si bucura mai multe generatii la rand, asa cum faceau jucariile odata.

Ultima zi cu 35% discount la unul dintre cele mai importante evenimente dedicate comertului

A mai ramas doar o zi in care se pot achiziona biletele de acces la retailArena cu 35% discount din pretul integral. Grabeste-te sa te inscrii la unul dintre cele mai importante evenimente dedicate comertului traditional si online din acest an,.

Accace: Activitatile IT si de salarizare - cele mai externalizate servicii

Activitatile IT si de salarizare sunt cele mai externalizate servicii din cadrul companiilor locale, urmate de contabilitate, customer care si achizitii, potrivit estimarilor Accace.

Fortele Navale americane, zguduite de unul dintre cele mai puternice scandaluri de coruptie din ultimii ani

Fortele Navale ale Statelor Unite sunt pe punctul de a fi zdruncinate de unul dintre cele mai puternice scandaluri din ultimii ani, care porneste de la acuzatii grave de mita. Anchetatorii federali au spus ca au descoperit faptele de coruptie la oficialii de rang inalt, care ascundeau o serie de cheltuieli supraevaluate folosite drept paravan pentru a plati o companie asiatica ce aduce prostituate generalilor americani.

Unul din cele mai frumoase peisaje din Bucovina devine groapa de gunoi. Muntele va avea patru hectare

O groapa de gunoi de patru hectare va fi construita chiar in varful muntelui, la Suceava, in apropierea Pasului Mestecanis. Localnicii sunt revoltati ca unul dintre cele mai frumoase peisaje din regiune va fi.

LOVITURA pentru cei care descarca torrente de pe net. Ce s-a intamplat cu unul din cele mai mari site-uri

ISoHunt, unul dintre cele mai mari site-uri de torrente, a DISPARUT de pe internet. Adresa cunoscutului portal nu mai este accesibila. Conform acordului incheiat intre fondatorul site-ului si MPAA, asociatia marilor.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )