Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep in topul zece al incasarilor din ultimul an

Online Sport Online Sport,
Simona Halep in topul zece al incasarilor din ultimul an

Prestigioasa revista Forbes a anuntat lista sportivilor cu cei mai multi bani incasati in ultimele 12 luni, iar Simona Halep ocupa un loc intre primii zece. continuă pe Online Sport

Pe ce loc se afla Simona Halep in topul incasarilor din ultimul an si cati bani a luat ea din tenis si publicitate

Lider in clasamentul mondial al tenisului feminin de mai bine de 40 de saptamani, Simona Halep se afla si in clasamentul celor mai bine platite sportive din lume.

Serena Williams, tradata chiar in tara ei. Americanii au preferat-o pe Simona Halep

Simona Halep va lua startul saptamana viitoare la ultimul Grand Slam al anului, cel de la US Open, care incepe pe 27 august la New York.

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Cincinnati! Romanca s-a prabusit in ultimul SET

Simona Halep, locul 1 WTA, apierdut finala turneului de la Cincinnati, disputata impotriva olandezei Kiki Bertens, locul 17 WTA. Kiki Bertens a revenitspectaculos dupa primul set pierdut si a castigat.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Kiki Bertens (de la ora 21:00) / Halep lupta pentru al patrulea trofeu din acest sezon

Aflata pentru al doilea an consecutiv in ultimul act al turneului Premier 5 de la Cincinnati, Simona Halep 1 WTA) va lupta pentru trofeu cu olandeza Kiki Bertens 17 WTA). Finala competitiei din Ohio este programata de la ora 21:00 ora Romaniei) si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Forbes: Serena Williams, cea mai bine platita sportiva din lume n ultimul an; Simona Halep, pe locul 8

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams este cea mai bine platita sportiva din lume in perioada 1 iunie 2017 - 1 iunie 2018, pentru al treilea an consecutiv, in timp ce Simona Halep, actualul lider al clasamentului WTA, ocupa pozitia a opta, conform datelor prezentate de revista economica americana Forbes.

Cincinnati nu e cu noroc! Simona Halep pierde pentru a treia oara in finala turneului american

Simona Halep a fost invinsa in trei seturi de olandeza Kiki Bertens, in ultimul act al competitiei de la Cincinnati, ratand sansa de a castigat al 19-lea trofeu din cariera.

HALEP - BERTENS LIVE STREAM la CINCINNATI. Simona Halep, in fata unui nou trofeu ONLINE VIDEO DIGISPORT

HALEP - BERTENS LIVE STREAM la CINCINNATI. Finala turneului WTA de la Cincinnati, dintre Simona Halep si Kiki Bertensse joaca astazi, de la ora 21. 00 Partida este in direct pe DigiSport 2.

Clasamentul WTA: Simona Halep, n fruntea ierarhiei pentru a 42-a saptamna - Avans de peste 2000 de puncte fata de Wozniacki

Simona Halep ocupa pentru a 42-a saptamana din cariera pozitia de lider al clasamentului WTA, dat publicitatii luni. Finalista pentru a doua oara consecutiv la Cincinnati, Halep a reusit sa-si apere cele 585 de puncte obtinute anul trecut, astfel ca are un avans de 2. 086 de puncte fata de urmatoarea clasata, Caroline Wozniacki, daneza parasind editia din acest an a competitiei din Ohio inca din turul al doilea.

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Cincinnati

Romanca Simona Halep, numarul unu mondial, a fost invinsa de olandeza Kiki Bertens, cu 2-6, 7-6 6), 6-2, ieri, in finala turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2. 299 dolari. Halep 26 ani) s-a inclinat dupa doua ore si 5 minute de joc, in fata olandezei Bertens 26 ani, 17 WTA), la capatul unui meci solicitant.

VIDEO WTA Cincinnati: Simona Halep vs Kiki Bertens 6-2, 6-7 (6), 2-6 / Halep, nvinsa n finala dupa ce a ratat o minge de meci

Simona Halep 1 WTA) a pierdut a doua finala consecutiva disputata la Cincinnati, dupa un ultim act in care a cedat in fata olandezei Kiki Bertens 17 WTA), scor 6-2, 6-7 6), 2-6, desi a avut o evolutie de exceptie in primul set. Condusa cu 4-1 in mansa a doua, romanca a avut puterea sa revina si sa ajunga la minge de meci in tie-break, dar olandeza si-a asumat riscuri si a anulat-o, castigand ulterior setul. Epuizata din punct de vedere fizic dupa titlul de la Montreal si maratonul din Ohio, Simona nu mai putut tine ritmul in setul decisiv, reusind doar doua game-uri.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )