Libnet.ro
UNICEF

12:00

Romania devine cea mai mare forta in Europa. Americanii confirma oficial

Playtech Playtech,
Romania devine cea mai mare forta in Europa. Americanii confirma oficial

O veste buna despre Romania a venit recent de la ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania. Adrian Zuckerman a explicat de ce Romania trebuie sa aiba incredere in ce. continuă pe Playtech

Cea mai mare amenda acordata unui sofer din Romania, confirmata de MAI: ce a facut de banii aia

Nimic nu este neplacut decat sa iei o amenda de circulatie, mai ales cand vine insotita de suspendarea permisului de conducere. Ce faci insa cand ai luat cea mai mare amenda din.

O femeie a pus bicarbonat de sodiu langa geam. A avut cea mai mare surpriza cand a vazut ce a urmat

Despre bicarbonatul de sodiu stie toata lumea ca are extrem de multe intrebuintari casnice. Dar pe asta sigur nu o stiai. O femeie a avut cea mai mare surpriza cand a vazut ce s-a intamplat dupa ce a pus praful minune langa geam. Ce se intampla daca pui bicarbonat de sodiu langa geam Folosit de .

Ispravile unui tanar din Suceava care a primit cea mai mare sanctiune data vreodata de politistii rutieri

Ministerul Afacerilor Interne a anuntat, intr-o postare pe Facebook, ca un tanar de 20 de ani, din orasul Siret,judetul Suceava, a incasat cea mai mare sanctiune aplicata vreodata de un echipaj al Politiei Romane. Soferul a ramas fara permis de conducere pana in 2024 si a fost amendat cu 20. 880 de lei.

Record absolut de infectari in Salaj. Care sunt localitatile cu cea mai mare incidenta

In ultimele 24 de ore, cand Romania a inregistrat 4. 848 de cazuri COVID-19, un nou record absolut, in Salaj a fost inregistrat cel mai mare numar de infectari de la inceputul pandemiei.

Adrian Zuckerman: Romania va deveni cel mai mare producator si exportator de energie din Europa

Romania deja este pe pozitia a doua in topul producatorilor de petrol si gaze din Europa n. red. de fapt, Uniunea Europeana), a declarat miercuri Adrian Zuckerman, Ambasadorul SUA in Romania la Conferinta Anuala Parteneriatul Strategic Romano-American in domeniul securitatii cibernetice. Potrivit acestuia, anul viitor va incepe extractia gazelor din Marea Neagra, care ulterior va creste la capacitate maxima. Si centrala nucleara de la Cernavoda va ajunge sa lucreze la capacitate maxima. Astfel, Romania va deveni cel mai mare producator si exportator de energie din Europa, considera ambasadorul.

19 OCTOMBRIE, IN ROMANIA: Cea mai mare rata de teste pozitive din totalul efectuat - 2466 noi cazuri

Pana astazi, 19 octombrie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 182. 854 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID - 19). 082 de pacienti au fost declarati vindecati.

Cea mai mica bancnota din lume e din Romania. Cum arata si cat valoreaza

Un record inedit si neasteptat este detinut de Romania. Este vorba despre cea mai mica bancnota din lume. Iata cum arata si cat valoreaza! Romania are cea mai mica bancnota din lume in 1917, in plin Razboi Mondial, Ministerul de Finante al Romaniei emitea de urgenta o bancnota de 10 bani. Dimensiunile sale sunt, fara .

ANDREI RADULESCU, BT: Sectorul constructiilor din Romania - cea mai buna evolutie anuala din tarile UE

Statisticile publicate vineri de INS privind evolutia sectorului constructiilor in august indicaconsolidarea climatului pozitiv din acest sector intensiv in capital si forta de munca, arata Andrei Radulescu, economistul-sef al Bancii Transilvania, intr-un raport de analiza. Potrivit acestuia, evolutia este sustinuta de nivelul redus al costurilor reale de finantare si de majorarea investitiilor publice, iar evolutia din 2020 fata de 2019 este cea mai buna din tarile membre ale Uniunii Europene.

VIDEO RRS Attenborough, cea mai avansata nava de cercetare polara din Marea Britanie, la primele teste

Cea mai avansata nava de cercetare polara din Marea Britanie, numita dupa renumitul naturalist britanic David Attenborough, si-a parasit santierul naval pentru primele incercari tehnice pe mare miercuri, inainte de prima misiune de anul viitor, potrivit AFP.

SABIN SARMAS, PRESEDINTELE ADR: Romania poate sa devina economia digitala cu cea mai rapida crestere din UE

Romania are potentialul de a deveni economia digitala cu cea mai rapida crestere din Uniunea Europeana, datorita unui ecosistem puternic IT existent aici, a declarat, azi, Sabin Sarmas, presedintele Autoritatii pentru Digitalizarea Romaniei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )