Libnet.ro
UNICEF

15:30

Record absolut de infectari in Salaj. Care sunt localitatile cu cea mai mare incidenta

Adevărul Adevărul,
Record absolut de infectari in Salaj. Care sunt localitatile cu cea mai mare incidenta

In ultimele 24 de ore, cand Romania a inregistrat 4. 848 de cazuri COVID-19, un nou record absolut, in Salaj a fost inregistrat cel mai mare numar de infectari de la inceputul pandemiei. continuă pe Adevărul

Record absolut de infectari cu SARS-CoV-2: 4.848 de imbolnaviri in 24 de ore. 766 de pacienti sunt in stare grava la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, miercuri, la 191. 102 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 4. 848 de noi imbolnaviri din 37. 065 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 6. 065 decese, din care 69 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 766.

Care sunt cele mai sigure masini din lume. Specialistii au stabilit topul

Specialistii in auto-moto au stabilit care sunt cele mai sigure masini din lume. Cele mai sigure masini existente la momentul actual pe piata auto sunt Volkswagen Golf, Audi Q7 si Q8 si Ford Puma. Topul celor mai sigure masini din lume este alcatuit din 10 modele de masini. Acestea sunt cele mai trei sigure masini .

Care sunt alimentele care iti aduc fericirea. O sa ai o surpriza mare de tot

Fara fericire nu putem face fata provocarilor din viata de zi cu zi. Exista multe alimente care dupa ce le consumi iti pot schimba starea. De exemplu unele alimente iti pot da o stare de lene, somnolenta sau te fac sa ii nemultumit dupa ce le consumi. Pe de alta parte, sunt si alimente care .

China creste rapid numarul persoanelor care sunt injectate cu vaccinurile sale experimentale

China creste rapid numarul persoanelor care sunt injectate cu vaccinurile sale experimentale, un oras oferind un vaccin populatiei, in timp ce o companie de biotehnologie ofera un altul gratuit studentilor care pleaca in strainatate, potrivit CNBC.

VIDEO Anisie, dupa balbele Prefecturii: Cresele si afterschool-urile raman deschise Hotararea care prevedea inchiderea lor a fost revocata Ministrul Educatiei i-ar fi transmis prefectului din timp care sunt prevederile legale

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat luni seara ca cresele si afterschool-urile raman deschise in Capitala, dupa ce hotararea Comitetului pentru Situatii de Urgenta a municipiului Bucuresti care pevedea ca acestea si universitatile vor fi inchise a fost revocata. Anisie a subliniat ca se astepta ca azi sa se ia o decizie clara, pentru ca i-a comunicat prefectului Bucurestiului, Gheorghe Cojanu, care sunt prevederile legale. Noi precizari ale Prefecturii Capitalei: Cresele si after-school-urile NU se inchid Balbe in lant ale PrefecturiiMasca, obligatorie in toate spatiile publice din Bucuresti, incepand de la miezul noptii Scolile trec la cursuri exclusiv online.

Care sunt cele mai importante idei pentru a invata cum sa fim fericiti?

Exista pasi pe care ii putem face pentru a cultiva fericirea?.

Ludovic Orban, despre organizarea alegerilor parlamentare: Cum sa pui lupul paznic la stana?! Parlamentarii care sunt pe final de mandat sa-i lasi pe ei sa decida cand li se termina mandatul

PremierulLudovic Orbana vorbit, duminica seara,la B1 TV, despre organizarea alegerilor parlamentare pe 6 decembrie si a criticatin termeni duri Curtea Constitutionala, care s-a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )