Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gazele din Marea Neagra nu mai sunt de interes pentru Romania? Cum evita Ludovic Orban un raspuns

Hotnews Hotnews,
 Gazele din Marea Neagra nu mai sunt de interes pentru Romania? Cum evita Ludovic Orban un raspuns

Premierul Ludovic Orban a avut vineri, la Orsova, o atitudine stranie fata de o tema foarte importanta, cea privind exploatarea gazelor din Marea Neagra. intrebat insistent de jurnalisti ce se intampla cu gazele din Marea Neagra, premierul a evitat sa dea un raspuns. Ba mai mult, Orban a indicat mai multe surse de gaze pentru alimentarea unor noi consumatori, cu exceptia zacamintelor din Marea Neagra, dupa cum remarca publicatia Focus Energetic. Aceasta atitudine ridica mari semne de intrebare, mai ales ca actualul Executiv a anulat promisiunea din programul de guvernare de a debloca investitiile din Marea Neagra. continuă pe Hotnews

Turcia anunta ca va trimite o a doua nava pentru forarea de hidrocarburi in Marea Neagra. Ministru: Pregatirea navei Kanuni este in desfasurare

Ministrul turc al Energiei, Fatih Donmez, a anuntat ca tara sa va trimite o a doua nava de forare in Marea Neagra. Totul, in contextul in care Turcia a anuntat ca a facut cea mai mare descoperire de de gaze na.

Turcia va trimite o a doua nava pentru forarea de hidrocarburi in Marea Neagra

Turcia va trimite o a doua nava de forare in Marea Neagra, a anuntat duminica ministrul Energiei, Fatih Donmez, la cateva saptamani dupa ce tara a anuntat cea mai mare descoperire de gaze naturale a sa in regiune.

Turcia va trimite o a doua nava pentru forarea de hidrocarburi in Marea Neagra

Turcia va trimite o a doua nava de forare in Marea Neagra, a anuntat duminica ministrul Energiei, Fatih Donmez, la cateva saptamani dupa ce tara a anuntat cea mai mare descoperire de gaze naturale a sa in regiune, transmite news. ro.

Rachetele lui Putin au plecat din Rusia. Cea mai drastica decizie din ultimii zeci de ani: ce se intampla acum

Ministerul rus al Apararii ar putea trimite sisteme de rachete Hermes si alte vehicule blindate in Siria pentru a contracara tancurile Turciei. Potrivit Avia. Pro, sistemul de rachete era deja testat pe teritoriul aflat sub controlul Republicii Arabe Siriene. Provocare militara nemaiintalnita. Rachetele lui Putin au plecat din Rusia: decizie inedita Rusia a prezentat nu de .

AstraZeneca reia testele pentru vaccinul anti-COVID din Marea Britanie: Autoritatea de reglementare sanitara pentru medicamente a confirmat ca sunt sigure

Gigantul farmaceutic britanic AstraZeneca a anuntat ca reia testele pentru vaccinul anti-COVID, ce au fost intrerupte in cursul acestei saptamani. Compania a primit unda verde din partea autoritatilor.

M-am infectat cu coronavirus in martie, iar dupa sase luni ma simt tot rau. Povestea unui tanar de 27 de ani din Marea Britanie

Charlie Russell are 27 de ani si desi au trecut 182 de zile de cand s-a infectat cu noul coronavirus nu poate face nimic din ce facea inainte de Covid-19, relateaza The Guardian.

Monica Anisie, ministrul Educatiei: 96,4% dintre unitatile de invatamant sunt pregatite pentru inceputul de an scolar. Sunt optimista, desi suntem intr-o situatie dificila (VIDEO)

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a venit in studioul B1 TV, sambata, cu mai putin de 48 de ore ramase pana la ziua in care va debuta noul an scolar. Cu aceasta ocazie, ea s-a aratat optimista pentru.

CUM A LOVIT SECETA AGRICULTURA DIN BUZAU Pagube mai mari in toamna decat in primavara

Buzaul este unul dintre cele mai afectate judete de seceta din acest an. Culturile au fost distruse pana la procentul de 100%, in functie de zona, iar mii de fermieri au ramas cu hambarele goale. Situatia a fost extrem de grava la culturile recoltate in primavara, cand agricultorii nu au cules niciun bob de grau, orz sau secara, seceta distrugand aproape 70. 000 de hectare de culturi si, din pacate, situatia se repeta si in aceasta perioada cand buzoienii sunt in plina campanie de recoltare la porumb si floarea soarelui. Specialistii spun ca pagubele provocate de seceta la aceste culturi sunt duble fata de cele inregistrate la culturile de toamna, respectiv grau, orz, secara.

LA DATA DE 29 OCTOMBRIE Actionarii SIF Oltenia sunt convocati pentru alegerea administratorilor

Actionarii SIF Oltenia SIF5) sunt convocati, la data de 29 octombrie, pentru alegerea, prin metoda votului cumulativ, a cinci administratori ca membri ai Consiliului SIF-ului, cu un mandat de patru ani, se arata intr-un raport al societatii de investitii financiare din Craiova postat, astazi, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )