Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Anisie, ministrul Educatiei: 96,4% dintre unitatile de invatamant sunt pregatite pentru inceputul de an scolar. Sunt optimista, desi suntem intr-o situatie dificila (VIDEO)

B1 B1,
Monica Anisie, ministrul Educatiei: 96,4% dintre unitatile de invatamant sunt pregatite pentru inceputul de an scolar. Sunt optimista, desi suntem intr-o situatie dificila (VIDEO)

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a venit in studioul B1 TV, sambata, cu mai putin de 48 de ore ramase pana la ziua in care va debuta noul an scolar. Cu aceasta ocazie, ea s-a aratat optimista pentru. continuă pe B1

Monica Anisie, ministrul Educatiei: Pregatim simulari pentru Evaluarea Nationala. Vom revizui modelul de subiecte Tezele vor fi sustinute conform unei programari facute de scoala

Elevii care pe 14 septembrie incep clasa a VIII-a vor sustine simulari ale examenelor de Evaluare Nationala 2021, unde in premiera vor fi date subiecte de tipul testarilor internationale. Noile teste de.

Monica Anisie: Scoala afla de la DSP in ce scenariu va trece. Avem o linie de Tel Verde pentru parinti si pentru elevi, respectiv una pentru directori si primari Ce a discutat cu unul dintre parintii care au sunat (VIDEO)

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a explicat sambata, in direct pe B1 TV, ca o clasa trebuie sa isi suspende desfasurarea cursurilor cu prezenta fizica atunci cand inregistreaza un caz de.

Monica Anisie, despre ghidul sanitar pentru noul an scolar: Daca ne uitam si la alte state din UE, vom gasi cam aceleasi masuri ca in ordinul comun al Ministerului Educatiei si Ministerului Sanatatii (VIDEO)

Monica Anisie, ministrul Educatiei, este de parere ca ghidul de siguranta sanitara pentru redeschiderea unitatilor de invatamant au fost transmise in timp util. Dupa cum bine se stie, din punct de.

Monica Anisie: Copiii nu pierd locul la gradinita daca sunt cazuri punctuale in care parintii se tem si vor sa ii mai tina acasa 10, 15 zile in situatii particulare, conducerea unitatii de invatamant poate sa dea voie insotitorului sa intre

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a explicat ca daca sunt situatii punctuale, copiii nu isi vor pierde locul la gradinita in eventualitatea in care parintii au temeri legate de debutul noului an.

Monica Anisie: Orice intentie buna este interpretata de toti cei fara de greseala! Toata lumea critica, nimeni nu vine cu solutii!

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, afirma ca nu mai intelege nimic din ceea ce se intampla in jurul sau, intrucat orice intentie buna este interpretata de toti cei fara de greseala. Toata lumea critica, nimeni nu vine cu solutii, afirma ministrul, care adauga ca asteapta propuneri de solutii concrete de la cei care sustin ca le au.

Basescu, despre Monica Anisie: Fie ea si profesoara, este in categoria de analfabeti functionali

Intrebat cum vede performanta ministrului Educatiei Monica Anisie, fostul presedinte Traian Basescu sustine ca PNL a ajuns sa guverneze cu oameni care in alte Cabinete erau in linia a treia sau a patra. Candidatul PMP la Primaria Capitalei a adaugat ca acum aceste persoane sunt in linia intai. Basescu sustine ca ministrul Monica Anisie este in categoria analfabetilor functionali din Executivul Orban, in ciuda faptul ca este profesoara.

Ce se intampla cu avizul epidemiologic cerut la scoala. Monica Anisie a facut anuntul acum

Avizul epidemiologic nu este necesar la inceperea scolii, iar adeverinta pentru Educatie Fizica si Sport poate fi adusa in decurs de o luna. Ministrul Educatiei Monica Anisie a declarat ca avizul epidemiologic va fi necesar doar in cazul elevilor care au fost bolnavi si au lipsit de la scoala 3 zile. Doar in baza acestuia .

Ministrul Educatiei: Vineri incepe distributia tabletelor, contractele au fost semnate (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca vineri va incepe distribuirea celor peste 80. 000 de tablete catre elevi dupa ce contractele au fost semnate. Monica Anisie anunta ca vineri incepe.

MONICA ANISIE: Am recomandat sa nu se organizeze festivitati de inceput de an scolar

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat, miercuri seara, ca a recomandat inspectorilor scolari generali sa nu organizeze festivitati la inceputul anului scolar, precizand insa ca directorii unitatilor de invatamant deja luasera decizia sa nu faca astfel de manifestari.

Monica Anisie: Nu mai inteleg nimic din tot ce se intampla in jurul meu

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, spune ca nu mai intelege nimic din ceea ce se intampla in jurul sau, pentru ca orice intentie buna este interpretata de toti cei fara de greseala, iar toata lumea critica, nimeni nu vine cu solutii. Fiindca sunt sincera, nu e bine! Dar oare ce e bine in viziunea acestor oameni?, se intreaba Anisie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )