Libnet.ro
UNICEF

01:05

GCS: inca sapte romani infectati cu noul coronavirus au murit in Germania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GCS: inca sapte romani infectati cu noul coronavirus au murit in Germania

Inca sapte romani infectati cu noul coronavirus au murit in Germania, numarul total al deceselor cetatenilor romani din afara tarii din cauza COVID-19 ajungand la 122, informeaza, vineri, Grupul de Comunicare Strategica GCS), citat de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Alti sapte romani infectati cu coronavirus au murit in Germania

Alti sapte romani infectati cu noul coronavirus au murit in Germania, numarul total al deceselor romanilor din strainatate confirmati cu COVID-19 ajungand la 122, potrivit informatiilor transmise vineri de Grupul de Comunicare Strategica GCS).

Focar de COVID-19 la Petrolul Ploiesti. Mai multi fotbalisti, infectati cu noul coronavirus. Clubul risca o amenda uriasa

Focar de coronavirus la echipa Petrolul Ploisti, din Liga 2. Cinci fotbalisti au fost depistati pozitiv cu COVID-19. Lupii galbeni ar fi trebuit sa inceapa meciurile din play-off-ul pentru promovare, insa.

Un primar din Botosani a murit infectat cu noul coronavirus

Primarul PSD, al comunei Baluseni judetul Botosani), a murit infectat cu noul coronavirus. Neculai Stratulat a decedat in cursul zilei de astazi, dupa ce ar fi fost infectat, scrie Agerpres. Potrivit sursei.

Grecia: Doar patru turisti au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus, din 7.804 de pasageri care au fost testati pe aeroportul din Atena Pe aeroportul din Creta au fost testati si turistii romani

Numai patru pasageri au fost testati pozitiv cu noul coronavirus din cei 7. 804 de turisti care au fost supusi testelor pe Aeroportul International din Atena in perioada 8-14 iunie, a anuntat marti Secretariatul Ge.

COVID-19: Noi reinfectari cu noul coronavirus, in Romania. O femeie se afla in stare critica

6 pacienti din Sibiu s-au reinfectat cu noul coronavirus si astfel, au ajuns din nou pe patul de spital. Doi inca se afla internati, dintre care, o femeie in varsta de 49 de ani, aflata intr-o situatie.

Judetul din Romania care a invins noul coronavirus. Ultimul pacient a fost testat negativ

Aradul este primul oras din Romania eliberat de noul coronavirus, dupa ce ultimul pacient internat la Spitalul Judetean a fost testat negativ.

Epidemiologul american Anthony Fauci: Noul coronavirus prezinta cateva semne de mutatii, ce poate accelera raspandirea agentului patogen

Potrivit epidemiologului Anthony Fauci, directorul Institutului National pentru Alergii si Boli Infectioase, noul coronavirus prezinta cateva semne de mutatii, fapt ce ar putea facilita raspandirea agentului.

inainte de finala prezidentialelor din Polonia, premierul Morawiecki transmite electoratului ca noul coronavirus e o boala ca oricare alta

Mateusz Morawiecki, premierul Poloniei, le-a transmis cetatenilor, joi, ca nu ar trebui sa le fie frica sa voteze in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, in 12 iulie, pentru ca noul coronavirus a devenit.

Marturisiri incendiare. Ce spunea Toto Dumitrescu inainte sa fie infectat cu noul coronavirus: Sigur ca nu e usor, dar nici nu imi

Toto Dumitrescu este fiul Ilie Dumitrescu si s-a numarat printre vedetele de la Antena 1 care s-au infectat cu noul coronavirus. Tanarul in varsta de 22 de ani este unul dintre cei mai promitatori actori ai.

LUDOVIC ORBAN: Numarul de cazuri de imbolnaviri cu noul coronavirus ne-a determinat sa amanam alte masuri de relaxare

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca evolutia cazurilor de imbolnaviri cu noul coronavirus a determinat amanarea altor masuri de relaxare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )