Libnet.ro
UNICEF

08:00

Gelu Visan demisioneaza din PDL si candideaza din partea PP-DD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gelu Visan demisioneaza din PDL si candideaza din partea PP-DD

Deputatul Gelu Visan a anuntat, azi, cu prilejul depunerii candidaturii pentru un nou mandat de deputat in Colegiul 8 Bailesti din partea Partidului Poporului - Dan Diaconescu PP - DD), ca a demisionat din Partidul Democrat Liberal si s-a inscris in PP - DD, arata HotNews. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Deputatul Gelu Visan demisioneaza din PDL si candideaza din partea PP-DD, alaturi de Antonie Solomon

Deputatul Gelu Visan a anuntat, marti, cu prilejul depunerii candidaturii pentru un nou mandat de deputat in Colegiul 8 Bailesti din partea Partidului Poporului-Dan Diaconescu, ca a demisionat din PDL si s-a inscris in PP-DD, anunta Agerpres.

Deputatul Gelu Visan demisioneaza din PDL si candideaza in Colegiul 8 Brailesti din partea PPDD

Deputatul Gelu Visan a anuntat, marti, ca a demisionat din PDLsi s-a inscris in PPDD, odata cu depunerea candidaturii pentru un nou mandat de deputat in Colegiul 8 Brailesti, din partea partidului lui.

PP-DD Dolj a depus lista cu candidati, printre acestia: Antonie Solomon, Gigi Netoiu, Gelu ...

Organizatia judeteana a PP-DD Dolj a depus, marti, la Biroul Electoral Judetean, lista cu candidati pentru alegerile parlamentare, printre acestia aflandu-se fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, Gigi Netoiu si Gelu Visan, fost membru PDL, transmite corespondentul MEDIAFAX. Candidatii PP-DD Dolj pentru Senat sunt: Antonie Solomon in Colegiul 1, Gheorghe Preotu - Colegiul 2, Ionitoiu Grigorie - Colegiul 3, Maria Schutz -Colegiul 4 si Adrian Stoica - Colegiul 5. Pentru Camera .

Marius Necula a demisionat din PDL si va candida la alegeri pe listele PP-DD.

Senatorul Marius Necula a declarat luni, ca a demisionat din PDL si ca va candida la alegerile parlamentare pe listele PP-DD, in judetul Braila, informeaza Agerpres. Ma stiu de mai multa vreme cu jurnalistul Sorin Ovidiu Balan si acesta mi-a facut aceasta propunere, sa candidez la Braila. Am tot ezitat. Am spus nu in prima faza. Nu am fost hotarat pana acum, dar voi candida pe listele PPDD, tot pentru un mandat de senator, in judetul Braila, a spus Necula. El a precizat ca, desi regreta .

Senatorul Marius Necula a demisionat din PDL si va candida la alegeri pe listele PP-DD

Senatorul Marius Necula a declarat luni, pentru Agerpres, ca a demisionat din PDL si ca va candida la alegerile parlamentare pe listele PP-DD, in judetul Braila. Ma stiu de mai multa vreme cu jurnalistul Sorin Ovidiu Balan si acesta mi-a facut aceasta propunere, sa candidez la Braila. Am tot ezitat. Am spus 'nu' in prima faza. Nu am fost hotarat pana acum, dar voi candida pe listele PP-DD, tot pentru un mandat de senator, in judetul Braila, a spus Necula.

Deputatul Viorel Carare, noul presedinte al PPDD Vaslui la scurt timp dupa ce a demisionat din PDL

Deputatul Viorel Carare, demisionar din PDL, a fost numit presedinte interimar al organizatiei judetene Vaslui a PPDD Vaslui, acesta urmand sa candideze pentru un nou mandat de parlamentar din partea din.

PP-DD Dolj a depus lista cu candidati. Antonie Solomon, Gigi Netoiu si Gelu Visan, printre candidati

Organizatia judeteana a PP-DD Dolj a depus, marti, la Biroul Electoral Judetean, lista cu candidati pentru alegerile parlamentare, printre acestia aflandu-se fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, Gigi.

Funeriu DEMISIONEAZA din Consiliul de conducere al ICR. VEZI MOTIVUL.

Consilierul prezidential Daniel Funeriu si-a anuntat demisia din Consiliul de conducere al Institutului Cultural Roman ICR), acuzandu-l pe presedintele acestuia, Andrei Marga, de desuetudine si transformarea institutiei intr-un CAP cultural, potrivit Mediafax. Funeriu afirma ca prin OUG 27/2012 prin care ICR a fost mutat in subordinea Senatului s-au creat premisele unei agresiuni politice fatise asupra ICR si pentru producerea unui dezastru programat. Prin pozitiile exprimate oficial .

Daniel Funeriu demisioneaza din functia de membru al Consiliului de conducere al ICR

Consilierul prezidential Daniel Funeriu a demisionat, luni, din functia de membru al Consiliului de conducere al ICR, afirmand ca presedintia nu poate sa fie partasa la actuala deriva a reprezentarii .

Daniel Funeriu DEMISIONEAZA din Consiliul de conducere al ICR. Afla care sunt motivele!.

Consilierul prezidential Daniel Funeriu si-a anuntat luni, printr-o scrisoare adresata lui Traian Basescu, demisia din Consiliul de conducere al Institutului Cultural Roman. Funeriu era membru in consiliu din mai 2012. Fostul ministru al Educatiei isi motiveaza decizia prin faptul ca, dupa trecerea ICR in subordinea Senatului, institutia a fost politizata si revine la practici anterioare anului 1990, printr-o viziune vadit nationalist-agresiva, cu accente protocroniste. Constat astazi ca .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )