Libnet.ro
UNICEF

09:45

PP-DD Dolj a depus lista cu candidati. Antonie Solomon, Gigi Netoiu si Gelu Visan, printre candidati

B1 B1,
PP-DD Dolj a depus lista cu candidati. Antonie Solomon, Gigi Netoiu si Gelu Visan, printre candidati

Organizatia judeteana a PP-DD Dolj a depus, marti, la Biroul Electoral Judetean, lista cu candidati pentru alegerile parlamentare, printre acestia aflandu-se fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, Gigi. continuă pe B1

PP-DD Dolj a depus lista cu candidati, printre acestia: Antonie Solomon, Gigi Netoiu, Gelu ...

Organizatia judeteana a PP-DD Dolj a depus, marti, la Biroul Electoral Judetean, lista cu candidati pentru alegerile parlamentare, printre acestia aflandu-se fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, Gigi Netoiu si Gelu Visan, fost membru PDL, transmite corespondentul MEDIAFAX. Candidatii PP-DD Dolj pentru Senat sunt: Antonie Solomon in Colegiul 1, Gheorghe Preotu - Colegiul 2, Ionitoiu Grigorie - Colegiul 3, Maria Schutz -Colegiul 4 si Adrian Stoica - Colegiul 5. Pentru Camera .

Deputatul Gelu Visan demisioneaza din PDL si candideaza din partea PP-DD, alaturi de Antonie Solomon

Deputatul Gelu Visan a anuntat, marti, cu prilejul depunerii candidaturii pentru un nou mandat de deputat in Colegiul 8 Bailesti din partea Partidului Poporului-Dan Diaconescu, ca a demisionat din PDL si s-a inscris in PP-DD, anunta Agerpres.

Gelu Visan demisioneaza din PDL si candideaza din partea PP-DD

Deputatul Gelu Visan a anuntat, azi, cu prilejul depunerii candidaturii pentru un nou mandat de deputat in Colegiul 8 Bailesti din partea Partidului Poporului - Dan Diaconescu PP - DD), ca a demisionat din Partidul Democrat Liberal si s-a inscris in PP - DD, arata HotNews. ro.

Marius Necula a demisionat din PDL si va candida la alegeri pe listele PP-DD.

Senatorul Marius Necula a declarat luni, ca a demisionat din PDL si ca va candida la alegerile parlamentare pe listele PP-DD, in judetul Braila, informeaza Agerpres. Ma stiu de mai multa vreme cu jurnalistul Sorin Ovidiu Balan si acesta mi-a facut aceasta propunere, sa candidez la Braila. Am tot ezitat. Am spus nu in prima faza. Nu am fost hotarat pana acum, dar voi candida pe listele PPDD, tot pentru un mandat de senator, in judetul Braila, a spus Necula. El a precizat ca, desi regreta .

Liliana Minca va candida la alegerile parlamentare din partea PP-DD

Fostul director al Loteriei Romane, Liliana Minca, a demisionat din UNPR si s-a inscris in PP-DD, urmand sa candideze pentru un post de deputat in Colegiul 3 Saveni din Botosani, conform RTV.

A.R.D. si-a depus lista candidatilor pentru Bucuresti. Cezar Preda: Avem 40 de candidati pentru cel mai de dreapta oras al Romaniei

Prim vicepresedintele PDL, Cezar Preda, a anuntat ca Alianta Romania Dreapta si-a depus listele candidatilor la alegerile parlamentare pentru Bucuresti. Acesta a vorbit despre candidatii care se vor lupta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )