Libnet.ro
UNICEF

01:05

Generalul Nicolae Ciuca, trecut in rezerva de catre presedintele Iohannis Seful SMAp este propunerea PNL pentru portofoliul Apararii in viitorul Guvern Orban

B1 B1,
Generalul Nicolae Ciuca, trecut in rezerva de catre presedintele Iohannis Seful SMAp este propunerea PNL pentru portofoliul Apararii in viitorul Guvern Orban

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind trecerea in rezerva a generalului Nicolae Ciuca, in contextul in care seful Statului Major General a fost propus de catre PNL pentru a prelua sefia Mi. continuă pe B1

Generalul Nicolae Ciuca, trecut in rezerva de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind trecerea in rezerva a generalului - cu patru stele Nicolae Ciuca din Ministerul Apararii Nationale. Stire in curs de.

Generalul Nicolae Ciuca, propus la Ministerul Apararii Nationale, trecut in rezerva

SefulStatului Major al Apararii generalul Nicolae Ciuca, propus la Ministerul Apararii Nationale in Guvermul Orban, a fost trecut in rezerva printr-un decret sembat de catre presedintele Klaus Iohannis.

Generalul Nicolae Ciuca, cunoscut ca generalul desertului, propus ministru al Apararii, a anuntat ca trece in rezerva

Generalul Nicolae Ciuca, propus ministru al Apararii in Guvernul condus de Ludovic Orban, a anuntat, vineri, ca trece in rezerva. Ciuca este la finalul mandatului de sef al Statului Major General al Armatei.

Klaus Iohannis l-a trecut in rezerva pe generalul Nicolae Ciuca

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind trecerea in rezerva a generalului cu pa.

Primul mesaj al viitorului sef de la MApN, dupa trecerea in rezerva. Gen. Nicolae Ciuca: Am invatat, in desertul Kandahar si in Batalia de la Nassiriyah, cat e de important ca militarii romani sa primeasca tot ce au nevoie

Generalul Nicolae Ciuca a afirmat, luni seara, ca a decis sa treaca in rezerva si sa accepte propunerea PNL de a fi ministru al Apararii Nationale in viitorul Guvern Orban, pentru ca militarii nu sunt.

Nicolae Ciuca si-a anuntat trecerea in rezerva: Noi militarii nu suntem obisnuiti cu jumatatile de masura

Generalul Nicolae Ciuca, fostul sef al Marelui Stat major, a anuntat intr-un mesaj pe pagina personala de facebook trecerea in rezerva, afirmand ca desi este o decizie pe care nu si-ar fi imaginat-o, ea reprezinta un pas spre a-si pune experienta in slujba Armatei Romane. Nu mi-am facut calcule pentru a ocupa vreo functie politica, nu mi-am dorit si nu am avut astfel de ambitii, scrie acesta.

Generalul Nicolae Ciuca, propus pentru functia de ministru al Apararii, a anuntat ca va trece in rezerva(VIDEO)

Generalul Nicolae Ciuca, actual sef al Statului Major General al Armatei si propus pentru functia de ministru al Apararii in guvernul Orban, a anuntat, vineri, ca va trece in rezerva, informeaza G4.

Klaus Iohannis a semnat decretul privind trecerea in rezerva a generalului Nicolae Ciuca

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul privind trecerea in rezerva a generalului cu patru stele Nicolae-Ionel Ciuca din Ministerul Apararii Nationale. Ciuca este propus ministru al Apararii in cabinetul premierului desemnat, Ludovic Orban.

Presedintele Iohannis, nou val de insulte la adresa PSD: Romania risca sa ramana singura tara din UE cu MCV, din cauza guvernului social-democrat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca Romania risca sa ramana singura tara din Uniunea Europeana cu MCV, criticand guvernarea PSD pentru acest fapt. Au trecut 30 de ani de la Revolutie, insa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )