Libnet.ro
UNICEF

19:45

Klaus Iohannis a semnat decretul privind trecerea in rezerva a generalului Nicolae Ciuca

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis a semnat decretul privind trecerea in rezerva a generalului Nicolae Ciuca

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul privind trecerea in rezerva a generalului cu patru stele Nicolae-Ionel Ciuca din Ministerul Apararii Nationale. Ciuca este propus ministru al Apararii in cabinetul premierului desemnat, Ludovic Orban. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis l-a trecut in rezerva pe generalul Nicolae Ciuca

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind trecerea in rezerva a generalului cu pa.

Generalul Nicolae Ciuca, trecut in rezerva de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind trecerea in rezerva a generalului - cu patru stele Nicolae Ciuca din Ministerul Apararii Nationale. Stire in curs de.

Klaus Iohannis A SEMNAT DECRETUL: Legea privind eliminarea unor avize pentru anumite categorii de constructii a fost PROMULGATA

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, sambata, Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 501991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, informeaza Administratia.

Klaus Iohannis a promulgat: intarirea Politiei. Initiativa legislativa a fost a PSD

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul ordinii si sigurantei publice. Legea care prevede atributii extinse.

Klaus Iohannis a intors in Parlament legea care scapa sefii ANRE de sanctiuni in cazuri de grava neglijenta si perturbarea pietei energiei

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, spre reexaminare, Legea care modifica semnificativ OUG 332007 privind functionarea Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE). Mai multe prevederi ridica mari semne de intrebare. Potrivit legii aprobate de Parlament, sefii ANRE nu vor mai putea fi trasi la raspundere pentru grava neglijenta care are ca urmare perturbarea semnificativa a pietelor.

Klaus Iohannis, atentionare pentru politicieni. O lege importanta, retrimisa in Parlament: Instituie o schema de ajutor de stat, in valoare de 30 de milioane de euro, asigurata din bugetul de stat

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri Parlamentului, spre reexaminare, Legea privind aprobarea Programului de sustinere a activitatii de reproductie in sectorul de crestere a bubalinelor bivolibivolite),.

Klaus Iohannis a dezvaluit motivele pentru care PSD nu va mai castiga alegerile in urmatorii ani. Lovitura mare pentru Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a dezvaluit motivele pentru care PSD nu va castiga alegerile in urmatorii ani, desi, in pofida tuturor, au destui simpatizanti pentru a-i aduce sus din nou. Klaus Iohannis, motivele pentru care PSD nu va mai castiga alegerile in urmatorii ani Klaus Iohannis si-a prezentat, duminica, programul prezidential impreuna pentru Romania normala, in .

Klaus Iohannis, mesaj de forta in plina campanie pentru prezidentiale: Razboi cu PSD

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de forta in plina campanie electorala. La adunarea Ligii alesilor locali din PNL, seful statului a avut un alt atac la adresa PSD. Klaus Iohannis, mesaj de forta in plina campanie pentru prezidentiale Klaus Iohannis a fost prezent, sambata, la Sala Polivalenta din Bucuresti, la adunarea Ligii alesilor .

Olguta Vasilescu, atac la Klaus Iohannis: A vrut neaparat sa arate cine-i seful bivolilor. Nu serveste interesele Romaniei

Lia Olguta Vasilescu a venit cu un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis, dupa o noua masura luata de Presedinte. Iohannis a ajuns sa se razboiasca si cu bubalinele! Dupa tomate si porci, a venit randul.

KLAUS IOHANNIS: Declara razboi impotriva PSD

Presedintele Klaus Iohannis a lansat astazi, la Liga Alesilor Locali ai PNL, un atac dur la adresa PSD despre care sustine ca a incercat sa acapareze intregul stat, toate marile sisteme. Presedintele spune ca PSD , dinspre care vine un iz de comunism este insurubat in toate structurile statului si ca numai prin vot Romania se poate elibera ramasitele comunismului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )