Libnet.ro
UNICEF

00:07

George Burcea o acuza pe Andreea Balan. Concurentul de la Ferma a spus tot

Playtech Playtech,
George Burcea o acuza pe Andreea Balan. Concurentul de la Ferma a spus tot

George Burcea vine cu acuzatii dure pentru Andreea Balan. Cunoscutul actor dezvaluie parerea sa despre abordarea cantaretei privind dezvaluirea vestii ca familia Balan-Burcea nu va mai exista. George Burcea, acuzatii dure pentru Andreea Balan George Burcea revine pe micile ecrane in cadrul reality show-ului Ferma Oraseni vs. Sateni. Acesta a acceptat provocarea de a face . continuă pe Playtech

Ferma 2020. Viviana Sposub nu mai are iubit! Vedeta a fost parasita din cauza lui George Burcea?!

S-au sarutat pasional in Ferma 2020, apoi ea s-a aratat deranjata ca lumea a cuplat-o cu George Burcea, caci dupa atingerile din fata camerelor, toti au speculat ca intre Viviana Sposub si actor s-a infiripat o idila. Desi ambii sunt fara parteneri, vedeta a clarificat cateva aspecte legat de controversata actiune din show-ul de la .

Andreea Balan este cea mai rasfatata femeie. Ce cadou superb i-a facut Tiberiu Argint

Andreea Balan pare sa traiasca cea mai frumoasa perioada din viata ei, cand linistea e dominata de iubire si iubirea dominata de rasfat. Si, dupa cum spune o vorba, daca mamica e fericita si copiii sunt fericiti, in conditiile actuale, e clar ca fericirea planeaza in jurul cantaretei, iar toata lumea este bine. Andreea Balan .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )