Libnet.ro
UNICEF

08:15

George Burcea o desfiinteaza pe Andreea Balan. Ce o acuza ca a facut artista: Doar ca sa ia copiii

Playtech Playtech,
George Burcea o desfiinteaza pe Andreea Balan. Ce o acuza ca a facut artista: Doar ca sa ia copiii

Scandalul dintre George Burcea si Andreea Balan este departe de a ajunge la final. Actorul a dezvaluit informatii incredibile despre fosta sotie si o acuza ca a apelat la tot felul de trucuri pentru a reusi sa aiba custodia totala a celor doua fetite, Ella si Clara. Ce acuzatii grave ii aduce George Burcea Andreei . continuă pe Playtech

George Burcea si presupusa iubita a lui Dan Bittman, sarut pasional. Cum s-a intamplat totul

George Burcea este in lumina reflectoarelor constant de la inceputul acestui an. Divortul de Andreea Balan si intamplarile controversate de dupa l-au adus gol, in mijlocul publicului. Apele s-au linistit dupa ce s-a mutat de acasa, dar s-au involburat din nou odata cu aparitia in emisiunea Ferma, de la PRO TV, unde a atins subiectele .

Ce a crezut Viviana Sposub despre George Burcea inainte sa-l cunoasca. Schimbarea produsa de fostul Andreei Balan

Care a fost parerea initiala a Vivianei despre actualul partener de viata? Ce stia despre George Burcea si cum s-au schimbat lucrurile in timp? Cei doi se inteleg de minune acum. Ce parere a avut Viviana Sposub despre George Burcea la inceput? Fosta colega de platou a celor doi moderatori de la Vorbeste Lumea a .

Ce a facut Viviana Sposub dupa ce George Burcea a parasit Ferma 2020: in amintirea lui

In seara aceasta, de la 22:30, va urma o noua editie Ferma. Oraseni vs. Sateni; o competitie ramasa recent fara cel pe care cu totii il vedeam invingator, George Burcea. Actorul a iesit din competitie, faultat de conditia de sanatate, care s-a subrezit in urma duelului cu Paul Diaconescu. Dupa ce a ales intre el .

George Burcea a parasit Ferma 2020 in lacrimi si dureri! Mesajul lui de adio e sfasietor!

Desi se declara marele castigator al show-ului Ferma. Oraseni vs. Sateni, concurentii, publicul si pana si prezentatoarea emisiunii il vedeau cel putin finalist, George Burcea a fost invins de conditia fizica, care a schiopatat din punctul in care s-a lovit dur la duelul cu Paul Diaconescu. Unii ar spune ca strategiile pe care le-a facut .

George Burcea, de urgenta la spital. Cheama sa imi faca o injectie. Te rog din suflet, nu mai pot!

George Burcea a ajuns de pe platourile de filmare de la Ferma direct la spital. Actorul s-a confruntat cu dureri insuportabile. George Burcea, de la bal, la spital. Problemele de sanatate l-au scos din competitia de la PRO TV Cea mai recenta editie a Ferma. Oraseni vs. Sateni a decis soarta celui care se vedea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )