Libnet.ro
UNICEF

19:00

George Burcea, dezvaluiri emotionante despre Andreea Balan. Aproape i-au dat lacrimile

Playtech Playtech,
George Burcea, dezvaluiri emotionante despre Andreea Balan. Aproape i-au dat lacrimile

George Burcea face dezvaluiri emotionante despre Andreea Balan. Aproape i-au dat lacrimile cand a vorbit despre mama copiilor sai. Ce a declarat concurentul noului sezon Ferma? George Burcea, dezvaluiri emotionante despre Andreea Balan, la Ferma Premiera noului sezon Ferma: Oraseni versus Sateni a avut loc marti, 8 septembrie, iar printre concurenti se numara si George . continuă pe Playtech

Andreea Balan, reactie acida dupa ce George Burcea s-a sarutat cu alta femeie. Ce mesaj i-a transmis

Sarutul patimas dintre George Burcea si Viviana Sposub, in cadrul emisiunii Ferma, a creat deja controverse. Astfel ca dupa ce s-a aflat de acest sarut, a aparut si o prima reactie a Andreei Balan pe conturile de socializare. Andreea Balan, reactie acida dupa ce George Burcea s-a sarutat cu alta femeie Emisiunea Ferma incepe marti, .

Andreea Balan a reactionat dupa mesajul emotionant al lui George Burcea de la Ferma

Andreea Balan nu a ramas indiferenta la mesajul lui George Burtcea de la Ferma. George Burcea, 32 de ani, a postat recent pe pagina personala de Instagram un clip cutremurator in care spune ca Andreea Balan, 36 de ani, va avea mereu un loc special in inima lui. Acesta spune ca nu ar putea fi .

George Burcea, sarut neasteptat in noul sezon Ferma cu una dintre colegele sale

Astazi incepe noul sezon al emisiunii Ferma de la Pro TV. Aflam deja aflam informatii despre un posibil cuplu format pe parcursul show-ului. Exista imagini cu un sarut patimas dintre George Burcea si una dintre colegele sale din emisiune. Despre cine sa fie vorba?.

George Burcea, sarut patimas cu alta femeie. Cu ce vedeta din PRO TV a fost intim

George Burcea vine de data asta in prim-plan! Actorul se pare ca a luat atitudine si nu doar ca ii sclipesc ochii dupa o vedeta din Pro TV, dar a si avut curajul sa se aventureze intr-o relatie mult mai apropiata cu aceasta. Barbatul a sarutat-o in vazul tuturor! George Burcea, sclipiri de dragoste in .

Ferma 2020. Cine e Viviana Sposub, vedeta cu care George Burcea s-a sarutat deja

Ferma 2020 s-a lansat marti, 8 septembrie, iar concurentii au fost dezvaluiti. Printre ei se numara si o superba domnisoara cu care George Burcea s-a sarutat pasional. Cine este Viviana Sposub?! Cine este Viviana Sposub, concurenta Ferma 2020 Una dintre concurentele noului sezon Ferma 2020 este Viviana Sposub, o domnisoara pe care ati vazut-o, pana .

Sfarsitul lumii e mai aproape! Copilul care a prezis coronavirusul face noi dezvaluiri sumbe despre noiembrie 2020

Copilul-geniu care a prevestit pandemia de coronavirus inca din 2019 vine cu noi predictii sumbre. Indianul spune in cea mai recenta inregistrare video a sa ca finalul crizei sanitare va aduce alte dezastre in lume, un posibil razboi sau probleme economice la nivel mondial. Copilul sustine ca noile probleme la nivel mondial vor incepe din .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )