Libnet.ro
UNICEF

01:05

George Burcea a luat decizia neasteptata chiar acum. Andreea Balan va innebuni de furie, ce i-a facut artistei

Playtech Playtech,
George Burcea a luat decizia neasteptata chiar acum. Andreea Balan va innebuni de furie, ce i-a facut artistei

Dupa o despartire cu scandal de Andreea Balan, George Burcea a luat o noua decizie neasteptata. Fosta sa sotie va innebuni de furie cand va afla ce a mai facut actorul. George Burcea a scos la inchiriat vila Andreei Balan Se implineste un an de cand jurata de la Te cunosc de undeva! anunta cu . continuă pe Playtech

George Burcea, in scandal cu Florin Zamfirescu. De la ce a pornit totul: Joaca prin paturi rol de Casanova?

Razboi de zile mari intre doi actori ai Romaniei. George Burcea este in scandal cu Florin Zamfirescu, dupa ce acesta l-ar fi jignit pe iubitul Vivianei Sposub si l-ar fi numit Casanova. Florin Zamfirescu, atac la George Burcea Dupa postarea facuta pe pagina de Facebook in care marele actor il ironizeaza pe fostul sot al .

Tot adevarul despre scandalul dintre Florin Zamfirescu si George Burcea. De la ce a pornit totul, de fapt

Si-au aruncat replici acide si acuzatii fara precedent. S-a aflat de la ce a pornit, de fapt, tot scandalul dintre Florin Zamfirescu si George Brucea. Motivul scandalului dintre Florin Zamfirescu si George Burcea Dupa ce a fost numit Casanova si i s-a spus ca face de rusine breasla actorilor, iubitul Vivianei Sposub a tinut sa .

Viviana Sposub a raspuns la cea mai arzatoare intrebare. George Burcea e un mare norocos!

Formele apetisante ale Vivianei Sposub au starnit multe controverse in randul barbatilor. Asadar, ea a raspuns la intrebarea de pe buzele tuturor. Are silicoane iubita lui George Burcea? Viviana Sposub a raspuns la cea mai arzatoare intrebare inca de cand a aparut la Vorbeste lumea, Viviana Sposub a atras privirile multor barbati. Asadar, lumea s-a .

Florin Zamfirescu nu-l recunoaste pe George Burcea ca actor: Joaca prin paturi rol de Casanova? Reactia acestuia

Replici neasteptate intre celebrul actor Florin Zamfirescu si George Burcea. Seniorul s-a intrebat cine e acesta, ce cariera are si, mai ales, daca joaca rolul de Casanova, de cuceritor. George Burcea nu s-a ferit si a raspuns public.

Orasul din Romania unde se deschid restaurantele. Decizia neasteptata, luata azi, pe 31 decembrie

Acesta este orasul din Romania unde se deschid restaurantele. Decizia neasteptata a fost luata azi, pe 31 decembrie. Unde se poate petrece de Revelion, cititi in articolul de mai jos. Un mare oras din Romania a deschis restaurantele si cafenelele inainte de Revelion Exista un oras in Romania care au fost deschise restaurantele exact inainte .

Rasturnare de situatie intre Pepe si Raluca Pastrama. Ce se intampla chiar acum (exclusiv)

Este rasturnare de situatie in despartirea lui Pepe si Raluca Pastrama inainte de Revelion. Ce se intampla chiar acum intre cei doi, vedeti in articolul de mai jos. Rasturnare de situatie intre Pepe si Raluca Pastrama. Cum au fost surprinsi cei doi, in parc Rasturnare de situatie intre Pepe si Raluca, scrie impact. ro. Acestia se .

Ce se intampla chiar acum cu Elena Ionescu de la Survivor. De ce a vorbit cu Jador

Fanii unor vedete extrem de cunoscute de la noi sunt surprinse de atitudinea si gestul Elenei Ionescu. De ce a vorbit aceasta cu Jador? Cantareata a fost asaltata de fanii Survivor Romania pentru ceea ce a facut. Legatura dintre Elenei Ionescu de la Survivor si Jador. De ce au vorbit artistii? Elena Ionescu a fost .

Ce a patit Andra, chiar acum. Ce inselaciune, e scandalul finalului de an

Fanii iubitei cantarete sunt socati de ce i se intampla. Andra este implicata intr-un eveniment care nu-i face deloc cinste. Ce se intampla cu cantareata si de ce unii din cei care o urmaresc in mediul online au ramas extrem de dezamagiti? Fanii Andrei sunt socati. Ce a patit cantareata? Andra Maruta a fost implicata .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )