Libnet.ro
UNICEF

18:15

George Ciamba a fost numit ambasador in Grecia

Hotnews Hotnews,
 George Ciamba a fost numit ambasador in Grecia

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul privind acreditarea lui George Ciamba in calitate de ambasador extraordinar si plenipotentiar in Grecia, cu resedinta la Atena. continuă pe Hotnews

TAROM are un nou director. Cine este George Costin Barbu, cel care a fost numit in locul Madalinei Mezei

TAROM are un nou director, iar acest rol in cadrul companiei i-a fost oferit lui George Costin Barbu, luni. Astfel, acesta a inlocuit-o pe Madalina Mezei, in aceasta functie de conducere. Consiliul de Administratia al TAROM l-a desemnat pe George Costin Barbu in functia de director general provizoriu, pentru un mandat pe patru luni.

Directorul Scolii Superioare de Aviatie, George Costin Barbu, numit director interimar la TAROM

Directorul Scolii Superioare de Aviatie, George Costin Barbu, a fost numit director interimar la TAROM, printr-o decizie a Consiliului de Administratie.

Imagini cu presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis, la ceremonia de intronare a imparatului Japoniei

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis, au participat marti, la Tokyo, la ceremonia de intronare a imparatului Naruhito al Japoniei. Seful statului roman a fost imbracat in frac, iar sot.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu premierul nipon Shinzo Abe in Japonia

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita in Japonia, se va intalni luni, la Palatul Akasaka-Geihinkan, cu prim-ministrul nipon Shinzo Abe. in cadrul intalnirii, seful statului va discuta cu.

Presedintele Klaus Iohannis se va afla la Tokyo, luni si marti, unde va participa la ceremonia de intronare a imparatului Naruhito al Japoniei

Presedintele Klaus Iohannis se afla, luni si marti, la Tokyo, in Japonia, unde va participa la ceremonia de intronare a Majestatii Sale imparatul Naruhito al Japoniei. Totodata, seful statului va avea mai multe intalniri bilaterale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )