Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu premierul nipon Shinzo Abe in Japonia

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu premierul nipon Shinzo Abe in Japonia

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita in Japonia, se va intalni luni, la Palatul Akasaka-Geihinkan, cu prim-ministrul nipon Shinzo Abe. in cadrul intalnirii, seful statului va discuta cu. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, intrevedere la Tokyo cu premierul nipon Shinzo Abe: Lansarea Parteneriatului Strategic dintre Romania si Japonia, printre subiectele abordate

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit, luni, la Tokyo de premierul japonez Shinzo Abe. Seful statului a fost primit la Palatul Akasaka-Geihinkan de catre prim-ministrul nipon, context in care cei doi oficiali au.

Iohannis s-a intalnit, la Tokyo, cu premierul Japoniei, Shinzo Abe

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, luni, la Tokyo, cu premierul Japoniei, Shinzo Abe, seful s.

Presedintele Klaus Iohannis se va afla la Tokyo, luni si marti, unde va participa la ceremonia de intronare a imparatului Naruhito al Japoniei

Presedintele Klaus Iohannis se afla, luni si marti, la Tokyo, in Japonia, unde va participa la ceremonia de intronare a Majestatii Sale imparatul Naruhito al Japoniei. Totodata, seful statului va avea mai multe intalniri bilaterale.

POZA ZILEI. Catalin Morosanu s-a fotografiat alaturi de presedintele Klaus Iohannis: Sa aratam din nou ca suntem o forta

Poza zilei vine de la PNL Iasi. Consilierul judetean Catalin Morosanu a publicat o fotografie cu presedintele Klaus Iohannis si a marturisit ca este convins, precum era si in urma cu cinci ani, ca actualul.

Klaus Iohannis, intrevedere cu premierul Japoniei. Ce au discutat presedinele Romaniei si Shinzo Abe

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita in Japonia, a fost primit luni, la Palatul Akasaka-Geihinkan, de prim-ministrul nipon Shinzo Abe. Cei doi au discutat de la subiecte economice la teme care tin de securitate.

Sedinta-maraton la sediul PNL: Presedintele Klaus Iohannis si liberalii, in discutii intense, sambata, pentru alcatuirea Guvernului Orban (VIDEO)

O sedinta-maraton are loc la sediul PNL din Capitala, in conditiile in care premierul desemnat Ludovic Orban mai are doar cateva zile la dispozitie sa se prezinte in plenul Parlamentului, pentru votul de.

KLAUS IOHANNIS: Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit

Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit, a declarat vineri presedintele Klaus Iohannis, inainte de a participa la Consiliul European de la Bruxelles.

KLAUS IOHANNIS: Viitorul buget al UE ar trebui sa fie unul corespunzator

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, ca viitorul buget multianual al Uniunii Europene ar trebui sa fie unul corespunzator, informeaza Agerpres.

KLAUS IOHANNIS: Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit

Cetatenii romani din Marea Britanie vor fi foarte bine protejati prin Acordul Brexit, a declarat, vineri, presedintele Klaus Iohannis, care a participat la Consiliul European de la Bruxelles.

Klaus Iohannis, gafa la Bruxelles. Presedintele s-a incurcat in presedintiile Consiliului UE

Presedintele Klaus Iohannis a confundat, intr-un discurs sustinut in fata jurnalistilor la Bruxelles, Presedintia finlandeza a Consiliului UE cu cea a Frantei. Gafa consta in faptul ca Iohannis a spus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )