Libnet.ro
UNICEF

00:07

George Maior, audiat ca martor la Parchetul General

Antena3 Antena3,
George Maior, audiat ca martor la Parchetul General

George Maior va fi audiat ca martor la Parchetul General, miercuri sau joi. Ambasadorul SUA a fost citat la Sectia pentru investigarea magistratilor pentru a aduce explicatii in dosarul in care au fost audiati si. continuă pe Antena3

George Maior, citat in dosarul lui Kovesi privind aducerea in tara a lui Nicolae Popa - surse

Fostul sef SRI, George Maior, a fost citat de catre procurorii Sectiei de anchetare a magistratilor pentru 23 mai, in dosarul privind extradarea lui Nicolae Popa, in care Laura Codruta Kovesi are calitatea de inculpat, au precizat surse judiciare, relateaza Mediafax.

Klaus Iohannis, scut pentru George Maior

Klaus Iohannis il protejeaza in continuare pe George Maior, desi ministerul de Externe i-a cerut retragerea acestuia din functia de ambasador in Statele Unite. A trecut o saptamana de la solicitare,.

Sedinta cruciala la Parchetul General. Bogdan Licu discuta cu sefii de parchete din tara

O sedinta cruciala are loc joi la Parchetul General. Bogdan Licu, procurorul general interimar, se intalneste cu sefii parchetelor din tara. Vor participa si procurorii sefi DNA si DIICOT. Este.

Parchetul General se opune cererii sectiei speciale de retragere a apelului in dosarul lui Hrebenciuc: Decizia sefului SIIJ a fost una intempestiva

Parchetul General a solicitat luni unui complet de cinci judecatori de la Instanta suprema sa amane discutarea cererii Sectiei de investigare a infractiunilor din Justitie SIIJ) de retragere a apelului in dosarul lui Viorel Hrebenciuc, sustinand ca este in derulare un control al procurorului general in acest caz, transmite Agerpres.

Ministrul Justitiei, prima reactie dupa sedinta de la Parchetul General: Am fost surprinsa ca nu a mai existat o astfel de intalnire de ani de zile

Ana Birchall, ministrul interimar al Justitie a participat,joi, la sedinta Parchetului General cu sefii parchetelor din tara, sedinta cea vizat activitatea Ministerului Public de-a lungului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )