Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ministrul Justitiei, prima reactie dupa sedinta de la Parchetul General: Am fost surprinsa ca nu a mai existat o astfel de intalnire de ani de zile

Antena3 Antena3,
Ministrul Justitiei, prima reactie dupa sedinta de la Parchetul General: Am fost surprinsa ca nu a mai existat o astfel de intalnire de ani de zile

Ana Birchall, ministrul interimar al Justitie a participat,joi, la sedinta Parchetului General cu sefii parchetelor din tara, sedinta cea vizat activitatea Ministerului Public de-a lungului. continuă pe Antena3

Radu Mazare, prima reactie dupa ce s-a decis extradarea: Am obosit sa lupt!

Radu Mazare va fi adus curand in tara, sub escorta, dupa cum preciza ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall. Fostul primar al Constantei a facut si primele declaratii dupa ce autoritatile din Madagascar au aprobat cererea de extradare. Radu Mazare, fostul primar al Constantei, a vorbit, pentru prima data de la arestare, despre situatia sa.

Radu Mazare, prima reactie dupa decizia extradarii: Nu ma opun extradarii, am obosit sa lupt

Prima reactie a fostului primar al Constantei, Radu Mazare, a fost prezentata in exclusivitate la Antena 3. Acesta a declarat ca a obosit sa mai lupte cu statul roman abuziv, si nu va mai lupta in.

Tribunalul Bucuresti, prima reactie dupa ce avocata lui Sevil Shhaideh a sesizat CSM legat de reteaua Wi-Fi

Tribunalul Bucuresti a avut o prima reactie dupa ce avocata lui Sevil Shhaideh s-a plans de reteaua Wi-Fi din institutie. Reteaua era denumita dupa celebrul mesaj antiguvernamental m@e PSD. Deranjata ca dat peste o retea denumita astfel, Flavia Teodosiu, avocata lui Sevil Shhaideh, a anuntat ca sesiseaza Consiliul Superior al Magistraturii si Inspectia Judiciara.

Prima reactie a lui Guta in fata criticilor primite pentru maneaua pro-PSD

Nicolae Guta 51 de ani) a avut o prima reactie dupa criticile starnite de maneaua dedicata PSD in care cantaretul ii indeamna pe romani sa stampileze trandafirii la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Sedinta cruciala la Parchetul General. Bogdan Licu discuta cu sefii de parchete din tara

O sedinta cruciala are loc joi la Parchetul General. Bogdan Licu, procurorul general interimar, se intalneste cu sefii parchetelor din tara. Vor participa si procurorii sefi DNA si DIICOT. Este.

George Maior, audiat ca martor la Parchetul General

George Maior va fi audiat ca martor la Parchetul General, miercuri sau joi. Ambasadorul SUA a fost citat la Sectia pentru investigarea magistratilor pentru a aduce explicatii in dosarul in care au fost audiati si.

Parchetul General se opune cererii sectiei speciale de retragere a apelului in dosarul lui Hrebenciuc: Decizia sefului SIIJ a fost una intempestiva

Parchetul General a solicitat luni unui complet de cinci judecatori de la Instanta suprema sa amane discutarea cererii Sectiei de investigare a infractiunilor din Justitie SIIJ) de retragere a apelului in dosarul lui Viorel Hrebenciuc, sustinand ca este in derulare un control al procurorului general in acest caz, transmite Agerpres.

Ministrul Justitiei din Madagascar: Radu Mazare risca sa-i contamineze si pe coruptii de aici

Ministrul Justitiei din Madagascar a confirmat extradarea lui Radu Mazare. El va fi gata pentru a fi predat autoritatilor romane incepand de joi, chiar de joi, a mai precizat ministrul, pentru PRO.

Stirile ProTV: Ministrul Justitiei din Madagascar: Mazare risca sa-i contamineze si pe coruptii de aici

Ministrul Justitiei din Madagascar a confirmat pentru Stirile ProTV ca extradarea lui Radu Mazare este doar o chestiune de cateva zile, asa ca fostul primar se va intoarce acasa mult mai repede decat si-ar fi dorit.

Ministrul Justitiei din Madagascar: Radu Mazare va fi extradat

Ministrul Justitiei din Madagascar, Jean-Jacques Randrianasolo, a declarat marti presei locale ca Radu Mazare va fi extradat in Romania, dat fiind ca tara sa a primit toate documentele necesare in acest sens.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )