Libnet.ro
UNICEF

09:00

George Maior: Solicit audierea lui Liviu Dragnea si Victor Ponta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
George Maior: Solicit audierea lui Liviu Dragnea si Victor Ponta

Unul dintre cele mai vanate personaje, in ultima perioada, de catre membrii coalitiei PSD-ALDE este George Maior, ambasadorul Roma-niei in SUA, fostul sef al Serviciului Roman de Informatii. Maior si-a atras antipatia fostilor sai colegi de partid, deoarece el a fost primul politician care a spus adevarul in legatura cu scrisoarea trimisa de Rudolph Giuliani presedintelui Klaus Iohannis si pentru ca a sustinut ca protocoa-lele incheiate de SRI cu alte institutii ale statului nu au afectat actul de justitie. continuă pe Ziarul Bursa

Ambasadorul George Maior a cerut Comisiei de control SRI audierea lui Liviu Dragnea si a lui Victor Ponta

Ambasadorul Romaniai la Washington, George Maior, a declarat marti ca a cerut Comisiei de control al SRI sa reflecteze serios daca la multiplele alegatii privind interceptari ilegale, ofiterii acoperiti,.

George Maior cere audierea lui Dragnea si a lui Ponta

Ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, a declarat astazi ca a cerut Comisiei de control SRI ca la multiplele alegatii privind interceptari ilegale, ofiterii acoperiti, incompatibili sau la presiuni asupra justitiei trebuie sa se aduca dovezi, sa fie audiate si alte persoane, cum ar fi liderul PSD, Liviu Dragnea, si fostul premier Victor Ponta, conform News. ro.

George Maior a cerut Comisiei SRI sa-i audieze si pe Liviu Dragnea si pe Victor Ponta

Chemat la audieri pe tema protocoalelor SRI, fostul director al Serviciului, George Maior, a declarat ca a sustinut incheierea acestor documente si a cerut Comisiei parlamentare de cotrol sa audieze si sa ceara dovezi si altor persoane care lanseaza acuzatii in spatiul public pe aceasta tema. Printre cei mentionati: Liviu Dragnea si Victor Ponta.

George Maior, replica dura dupa ce Dragnea a cerut revocarea sa din pozitia de ambasador in SUA: Va veni o vreme cand voi putea vorbi mai mult. Nu cred ca le va face placere unora

George Maior a replicat dur dupa ce Liviu Dragnea a anuntat la finalul Comitetului Executiv al PSD ca a cerut ministrului de Externe, Teodor Melescanu, sa demareze procedura de rechemare in tara a ambasadorului.

Daniel Dragomir, dupa audierea lui George Maior: Minte de ingheata CUBURILE de GHEATA. Cred ca s-ar impune un CONTROL PSIHIATRIC!

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir lanseaza acuzatii grave la adresa lui George Maior, dupa audierea acestuia de marti din Parlament. Dragomir sustine ca fostul director al Serviciului Roman de Informatii.

George Maior, inainte de audierea din Senat: Exista un interes politic pentru ca eu sa plec din functie

George Maior, ambasadorul Romaniei in Statele Unite, a ajuns marti la Comisia de Aparare din Senat, unde a fost convocat dupa declaratiile pe care le-a facut pe tema scrisorii trimise deRudolph Giuliani mai.

Daniel Dragomir, fost ofiter SRI, dupa audierea lui George Maior in Parlament: Minte de ingheata cuburile de gheata

Daniel Dragomir, fost ofiter SRI, unul dintre oamenii care au facut dezvaluiri despre practicile Serviciului din perioada Maior-Coldea, reactioneaza la audierea lui George Maior in Comisia parlamentara de control.

Horia Georgescu, dupa audierea lui George Maior: Fereste-ma, Doamne, de prieteni, ca de dusmani ma feresc singur!

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI), Horia Georgescu, a reactionat dupa audierea de marti din Comisia SRI a lui George Maior. Georgescu il ataca dur pe fostul sef al SRI, despre care a spus.

Claudiu Manda, dezvaluiri dupa audierea fostului director SRI: Care este relatia dintre George Maior si Horia Georgescu (VIDEO)

Fostul director al SRI, in prezent - ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, a dat explicatii mai bine de patru ore in Comisia pentru controlul SRI. Alesii au vrut detalii despre protocoalele incheiate intre.

George Maior: Va veni o vreme cand voi putea vorbi mai mult. Nu cred ca le va face placere unora

Ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, a carui revocare a fost ceruta oficial de Liviu Dragnea, la finalul sedintei PSD de la Neptun, transmite ca cei care il contesta pot sta linistiti intrucat nu are nicio intentie politica si nu face.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )