Libnet.ro
UNICEF

01:05

George Simion (AUR): S-ar putea sa avem anticipate prezidentiale sau parlamentare

Hotnews Hotnews,
 George Simion (AUR): S-ar putea sa avem anticipate prezidentiale sau parlamentare

Liderii AUR au vorbit, vineri seara, la AlephNews, despre posibilitatea organizarii alegerilor anticipate, prezidentiale sau parlamentare: Sa nu asteptam pana-n 2024, pentru ca natiunea romana are nevoie de conducatori acum. continuă pe Hotnews

George Simion (AUR): S-ar putea sa avem anticipate prezidentiale sau parlamentare

Liderul AUR, George Simion, afirma ca in Romania ar putea avea loc alegeri anticipate, prezidentiale sau parlamentare: Sa nu asteptam pana-n 2024, pentru ca natiunea romana are nevoie de conducatori acum.

in ce laborator de serviciu secret a fost creat AUR - la SRI sau la SIE? George Simion, raspuns surprinzator, la Sinteza zilei

Liderul AUR, George Simion, a raspuns, marti seara, la Sinteza zilei, celor mai incomode intrebari adresate de invitatii lui Mihai Gadea. Una dintre intrebari a fost legata de originea partidului care reprezinta marea surpriza a alegerilor parlamentare care au avut loc pe 6 decembrie.

Monica Tatoiu, razboi cu liderii AUR, dupa ce a primit un mail de inscriere. George Simion: Sunt multi oameni confuzi in Romania

Monica Tatoiu a avut, marti seara, o interventie-surpriza la Sinteza Zilei, editie in cadrul careia era invitat co-presedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor, George Simion.

Cum explica George Simion nepotismul din AUR: Legislatia electorala din Romania este foarte tampita

Joi, liderul partidului AUR, George Simion a raspuns acuzatiilor de nepotism care au aparut dupa ce s-a descoperit ca pe listele partidului pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie s-au aflat nu mai putin de 27 de cupluri. Cum explica George Simion nepotismul din AUR intr-o interventie la Realitatea Plus, George Simion a raspuns acuzatiilor de .

George Simion, film interzis minorilor. Clipul prin care liderul AUR a devenit cunoscut

George Simion a intrat in atentia presei, dupa rezultatul de la scrutinul parlamentarelor de duminica 6 decembrie. Cotata cu zero sanse, coalitia AUR, condusa de George Simion si Claudiu Tarziu a reusit sa aiba peste 8%. Noua formatiune politica joaca acum un rol important in viitoarele aliante sau majoritati parlamentare. George Simion, neconvetional si socant .

Rusia, reactie vehementa la atacurile partidului AUR. Ce au divulgat despre George Simion

Zilele trecute, in cadrul unui interviu pentru Libertatea, liderul AUR George Simion a declarat ca Romania trebuie sa confrunte Rusia in incercarea s-a de a se uni cu Republica Moldova. Acesta a spus ca rusii sunt un popor civilizat mai tarziu, ca nu inteleg decat daca le dai una peste bot. Rusia, reactie vehementa la .

De ce vrea AUR sa puna mana pe putere. Raspunsul neasteptat dat de George Simion

George Simion, a declarat, joi seata ,ca partidul sau si-a propus sa puna mana pe putere nu pentru a o pastra. Co-presedintele AUR afirma ca vrea sa o predea adevaratilor profesionisti pe care i-au intalnit in deplasarile prin tara. Simion sustine ca, spre deosebire de partidele clasice, AUR vrea sa puna pe primul loc interesul natiunii, si nu pe cel de partid.

Acuzatii de nepotism in AUR. Ce explicatie are George Simion

George Simion, liderul partidului AUR, marea surpriza de la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie, a raspuns, joi, acuzatiilor de nepotism care au aparut dupa ce s-a descoperit ca pe listele partidului pentru alegerile parlamentare s-au aflat nu mai putin de 27 de cupluri.

Darius Pop, deputat AUR de Maramures, i se adreseaza lui George Simion, liderul partidului, cu apelativul Capitanul

Darius Pop, deputat AUR de Maramures, a distribuit pe retelele de socialiare mai multe mesaje in care i se adreseaza lui George Simion, copresedintele partidului cu apelativul Capitanul. in conditiile in.

Cum a reactionat liderul AUR, George Simion, cand a aflat ca Florin Citu este premierul propus de PNL

Copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), George Simion, a declarat, miercuri seara, ca propunerea lui Florin Citu pentru functia de premier este o gluma, o cacealma cu care presedintele intentioneaza sa isi impuna Guvernul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )