Libnet.ro
UNICEF

20:15

George Simion nu se lasa. Atac pe fata la Tariceanu si Traian Basescu. Unii spun ca fura

Playtech Playtech,
George Simion nu se lasa. Atac pe fata la Tariceanu si Traian Basescu. Unii spun ca fura

George Simion nu se lasa si l-a atacat pe fata pe Tariceanu si Traian Basescu. Liderul AUR a declarat ca nu va face alianta cu nimeni. El a mai spus ca este bucuros ca AUR a inceput sa reformeze clasa politica din Romania si a inceput cu doi dintre politicienii vechi, Calin Popescu Tariceanu si . continuă pe Playtech

George Simion: Nu vom lasa voturile care au mers catre AUR sa fie batjocorite

Copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), George Simion, a declarat ca nu vrea sa lase .

Ciolacu: Nu m-am vazut direct cu George Simion, am discutat la telefon

Marcel Ciolacu a declarat, duminica seara, ca nu s-a intalnit cu liderul AUR George Simion, dar a vorbit cu acesta la telefon. Precizarile vin dupa ce in spatiul public au aparut mai multe fotografii in care apar, separat, Ciolacu si Dancu si Dancu si Simion, in fata aceleiasi cladiri.

Vasile Popovici, revolutionar: George Simion e un nerusinat, care a incercat sa confiste o sarbatoare a Romaniei. Toate scursurile s-au adunat in AUR. Toate! Reactia lui Simion (VIDEO)

George Simion, copresedinte al Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), a fost huiduit, miercuri, de mai multi timisoreni, printre care si revolutionari. Anterior, Societatea Timisoara a criticat in termeni.

Marcel Ciolacu: Nu m-am vazut direct cu George Simion, am discutat la telefon. Vasile Dancu nu a avut un mandat de la partid sa negocieze ceva cu domnul Simion

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca nu s-a intalnit liderul AUR, George Simion, insa admite ca a vorbit recent cu acesta la telefon. Pe de alta parte, potrivit imaginilor aparute in presa, Vasile.

De unde a avut George Simion bani pentru a intra in politica. S-a aflat tot adevarul!

Conform declaratiei sale de avere, presedintele AUR este un om politic cu resurse materiale extrem de limitate. Totusi, a reusit sa surprinda pe toata lumea cu a sa campanie electorala, dar si cu rezultatele bune obtinute la Alegerile europarlamentare de anul acesta. Acum, toata lumea se intreaba de unde a avut George Simion bani pentru .

George Simion, umilit la Timisoara. Jignirile crunte care i-au fost aduse de romani

Intrarea in Parlament, in urma alegerilor din 6 decembrie, a Aliantei AUR a fost marea surpriza politica a acestui an. Daca in urma cu un an nu se stia aproape nimic despre noul partid, acum lucrurile se complica. Sunt multe voci care acuza noua alianta si, implicit, pe George Simion, de extremism si chiar de .

Ce cadou i-a facut George Simion lui Klaus Iohannis. Gestul lui ii va aduce lauda romanilor

Ieri au avut loc intalnirile Presedintelui cu partidele politice. Negocierile pentru formarea unui nou Guvern, conform acestuia, au esuat. Fiecare dintre partidele participante la intalniri au venit cu proprii candidati pentru functia de Prim-Ministru. Liderul aliantei AUR, George Simion a fost si el prezent la Palatul Cotroceni, dar si in acest caz negocierea a fost .

George Simion: Tara asta merge mai bine neguvernata!

Liderul AUR, George Simion, a comentat felul in care s-au desfasurat consultarile de luni de la Cotroceni. Tara asta merge mai bine neguvernata, a spus George Simion, copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor.

Secretul lui George Simion de la AUR s-a aflat: A murit cand a luat-o Becali

Alianta Unim Romanii a fost surpriza ultimelor alegeri parlamentare, din 6 decembrie. A primit 8,6 procente din voturile exprimate si a devenit astfel a patra forta politica din Romania. George Simion, liderul partidului, este cunoscut pentru trecutul sau in peluze, in special la meciurile echipei nationale. Acesta a spus ca a fost in trecut fanul .

George Simion (AUR): Nu facem coalitie de guvernare nici cu stanga, nici cu dreapta. Nu intram in cardasii cu ei

George Simion, copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), a anuntat duminica, la o intalnire cu membri si simpatizanti ai partidului la Craiova, ca AUR nu va face alianta sau coalitie nici cu stanga, nici cu dreapta. Afirmatia vine dupa ce au aparut imagini cu George Simion la o intalnire cu liderul PSD Vasile Dincu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )