Libnet.ro
UNICEF

08:15

Vasile Popovici, revolutionar: George Simion e un nerusinat, care a incercat sa confiste o sarbatoare a Romaniei. Toate scursurile s-au adunat in AUR. Toate! Reactia lui Simion (VIDEO)

B1 B1,
Vasile Popovici, revolutionar: George Simion e un nerusinat, care a incercat sa confiste o sarbatoare a Romaniei. Toate scursurile s-au adunat in AUR. Toate! Reactia lui Simion (VIDEO)

George Simion, copresedinte al Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), a fost huiduit, miercuri, de mai multi timisoreni, printre care si revolutionari. Anterior, Societatea Timisoara a criticat in termeni. continuă pe B1

intalnire intre liderii PSD si AUR. Ce au discutat Vasile Dincu si George Simion

Potrivit informatiilorGandul. ro, presedintele AUR, George Simion, a avut o discutie cu presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu. in fotografiile prezentate de publicatie apare si presedintele PSD, Marcel Ciolacu.

George Simion, nedorit la marsul in memoria revolutiei din Timisoara:Este seful unui partid de legionari sadea

Profesorul universitar Vasile Popovici, fost ambasador al Romaniei in Portugalia si Maroc, a reactionat vehement la auzul vesti ca George Simion, liderul Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR) va fi prezent la marsul Eroii nu mor niciodata, in memoria revolutiei din 1989.

Marcel Ciolacu: Nu m-am vazut direct cu George Simion, am discutat la telefon. Vasile Dancu nu a avut un mandat de la partid sa negocieze ceva cu domnul Simion

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca nu s-a intalnit liderul AUR, George Simion, insa admite ca a vorbit recent cu acesta la telefon. Pe de alta parte, potrivit imaginilor aparute in presa, Vasile.

Vasile Dincu recunoaste ca s-a intalnit cu liderul AUR George Simion. Ce spune despre o colaborare intre PSD si AUR si despre suspendarea lui Iohannis

Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu, afirma ca a avut, joi, o intalnire cu unul dintre copresedintii AUR, George Simion, insa sustine ca a discutat cu acesta despre rezultatul unui sondaj de opinie, nefiind vorba despre o intalnire politica.

UPDATE Lideri PSD, intalnire cu George Simion de la AUR Vasile Dancu: Nu are legatura cu consultarile, am vorbit despre un studiu IRES

Liderii PSD Marcel Ciolacu si Vasile Dancu s-au intalnit sambata cu co-presedintele AUR, George Simion, potrivit unor imagini publicate de gandul. ro. Dancu sustine insa ca doar el s-a intalnit cu Simion.

George Simion (AUR): Nu facem coalitie de guvernare nici cu stanga, nici cu dreapta. Nu intram in cardasii cu ei

George Simion, copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), a anuntat duminica, la o intalnire cu membri si simpatizanti ai partidului la Craiova, ca AUR nu va face alianta sau coalitie nici cu stanga, nici cu dreapta. Afirmatia vine dupa ce au aparut imagini cu George Simion la o intalnire cu liderul PSD Vasile Dincu.

George Simion, umilit la Timisoara. Jignirile crunte care i-au fost aduse de romani

Intrarea in Parlament, in urma alegerilor din 6 decembrie, a Aliantei AUR a fost marea surpriza politica a acestui an. Daca in urma cu un an nu se stia aproape nimic despre noul partid, acum lucrurile se complica. Sunt multe voci care acuza noua alianta si, implicit, pe George Simion, de extremism si chiar de .

George Simion: Tara asta merge mai bine neguvernata!

Liderul AUR, George Simion, a comentat felul in care s-au desfasurat consultarile de luni de la Cotroceni. Tara asta merge mai bine neguvernata, a spus George Simion, copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor.

Ciolacu: Nu m-am vazut direct cu George Simion, am discutat la telefon

Marcel Ciolacu a declarat, duminica seara, ca nu s-a intalnit cu liderul AUR George Simion, dar a vorbit cu acesta la telefon. Precizarile vin dupa ce in spatiul public au aparut mai multe fotografii in care apar, separat, Ciolacu si Dancu si Dancu si Simion, in fata aceleiasi cladiri.

George Simion si sustinatorii AUR n-au fost lasati sa aprinda lumanari pe treptele Catedralei din Timisoara VIDEO

Comemorare cu scandal in centrul Timisoarei. George Simion, liderul AUR, a fost aparat de un cordon de jandarmi in timp ce se adresa timisorenilor care l-au votat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2777 seconds )