Libnet.ro
UNICEF

06:30

George Simion, liderul AUR, primit cu huiduieli la Timisoara, in pragul comemorarii Revolutiei din Decembrie 89

Antena3 Antena3,
George Simion, liderul AUR, primit cu huiduieli la Timisoara, in pragul comemorarii Revolutiei din Decembrie 89

Liderul Aliantei pentru Unirea Romanilor, George Simion, a fost huiduit, miercuri seara, la Timisoara, unde s-a intalnit cu sustinatori ai formatiunii sale si a depus candele pe treptele Catedralei Mitropolitane, in memoria celor cazuti in Revolutia din Decembrie 89. continuă pe Antena3

George Simion si sustinatorii AUR n-au fost lasati sa aprinda lumanari pe treptele Catedralei din Timisoara VIDEO

Comemorare cu scandal in centrul Timisoarei. George Simion, liderul AUR, a fost aparat de un cordon de jandarmi in timp ce se adresa timisorenilor care l-au votat.

George Simion, nedorit la marsul in memoria revolutiei din Timisoara:Este seful unui partid de legionari sadea

Profesorul universitar Vasile Popovici, fost ambasador al Romaniei in Portugalia si Maroc, a reactionat vehement la auzul vesti ca George Simion, liderul Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR) va fi prezent la marsul Eroii nu mor niciodata, in memoria revolutiei din 1989.

George Simion: Presedintele Iohannis ne-a spus ca nu se prefigureaza a se forma o majoritate parlamentara Vrem redeschiderea scolilor de urgenta Calin Georgescu, propunerea AUR pentru postul de premier (VIDEO)

Delegatia AUR a participat, luni, la consultarile de la Cotroceni pentru desemnarea unui candidat la functia de prim-ministru, iar ulterior evenimentului George Simion a declarat ca formatiunea il propune pentru.

Secretul lui George Simion de la AUR s-a aflat: A murit cand a luat-o Becali

Alianta Unim Romanii a fost surpriza ultimelor alegeri parlamentare, din 6 decembrie. A primit 8,6 procente din voturile exprimate si a devenit astfel a patra forta politica din Romania. George Simion, liderul partidului, este cunoscut pentru trecutul sau in peluze, in special la meciurile echipei nationale. Acesta a spus ca a fost in trecut fanul .

Sexy-peremista Ancuta Carcu s-a inscris in AUR. Ce spune despre George Simion

Fosta peremista Ancuta Carcu a anuntat pe pagina sa de Facebook ca intra in AUR si ca va lupta pentru oameni. Aceasta l-a numit pe George Simion, liderul formatiunii politice vocea tuturor romanilor.

George Simion, huiduit la Timisoara

Liderul AUR, George Simion, care s-a aflat, miercuri, la Timisoara pentru a se intalni cu simpatizantii partidului pe care il conduce si pentru a depune candele pe treptele Catedralei Mitropolitane, in memoria eroilor cazuti in timpul Revolutiei din Decembrie 1989, a fost huiduit de mai multi timisoreni, printre care si revolutionari, scrie News.

George Simion (AUR), huiduit de revolutionari la Timisoara: Mincinosule, manipulatorule!

George Simion, copresedinte al Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), a fost huiduit, miercuri, de mai multi timisoreni, printre care si revolutionari. El a ajuns in Timisoara pentru a se intalni cu.

Vasile Dincu recunoaste ca s-a intalnit cu liderul AUR George Simion. Ce spune despre o colaborare intre PSD si AUR si despre suspendarea lui Iohannis

Presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu, afirma ca a avut, joi, o intalnire cu unul dintre copresedintii AUR, George Simion, insa sustine ca a discutat cu acesta despre rezultatul unui sondaj de opinie, nefiind vorba despre o intalnire politica.

Vasile Popovici, revolutionar: George Simion e un nerusinat, care a incercat sa confiste o sarbatoare a Romaniei. Toate scursurile s-au adunat in AUR. Toate! Reactia lui Simion (VIDEO)

George Simion, copresedinte al Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), a fost huiduit, miercuri, de mai multi timisoreni, printre care si revolutionari. Anterior, Societatea Timisoara a criticat in termeni.

George Simion, umilit la Timisoara. Jignirile crunte care i-au fost aduse de romani

Intrarea in Parlament, in urma alegerilor din 6 decembrie, a Aliantei AUR a fost marea surpriza politica a acestui an. Daca in urma cu un an nu se stia aproape nimic despre noul partid, acum lucrurile se complica. Sunt multe voci care acuza noua alianta si, implicit, pe George Simion, de extremism si chiar de .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )