Libnet.ro
UNICEF

05:00

George Simion si sustinatorii AUR n-au fost lasati sa aprinda lumanari pe treptele Catedralei din Timisoara VIDEO

Adevărul Adevărul,
George Simion si sustinatorii AUR n-au fost lasati sa aprinda lumanari pe treptele Catedralei din Timisoara VIDEO

Comemorare cu scandal in centrul Timisoarei. George Simion, liderul AUR, a fost aparat de un cordon de jandarmi in timp ce se adresa timisorenilor care l-au votat. continuă pe Adevărul

George Simion: Presedintele Iohannis ne-a spus ca nu se prefigureaza a se forma o majoritate parlamentara Vrem redeschiderea scolilor de urgenta Calin Georgescu, propunerea AUR pentru postul de premier (VIDEO)

Delegatia AUR a participat, luni, la consultarile de la Cotroceni pentru desemnarea unui candidat la functia de prim-ministru, iar ulterior evenimentului George Simion a declarat ca formatiunea il propune pentru.

George Simion, liderul AUR, primit cu huiduieli la Timisoara, in pragul comemorarii Revolutiei din Decembrie 89

Liderul Aliantei pentru Unirea Romanilor, George Simion, a fost huiduit, miercuri seara, la Timisoara, unde s-a intalnit cu sustinatori ai formatiunii sale si a depus candele pe treptele Catedralei Mitropolitane, in memoria celor cazuti in Revolutia din Decembrie 89.

George Simion, despre cum au avut loc, de fapt, consultarile la Cotroceni. Am simtit ca mi-am pierdut timpul!

Liderul AUR a declarat ca nu stie daca va mai merge la consultari la Palatul Cotroceni. George Simion spune ca a fost o pierdere de timp, pentru ca discutia pe care a avut-o cu seful statului a durat doar 10 minute.

Vasile Popovici, revolutionar: George Simion e un nerusinat, care a incercat sa confiste o sarbatoare a Romaniei. Toate scursurile s-au adunat in AUR. Toate! Reactia lui Simion (VIDEO)

George Simion, copresedinte al Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), a fost huiduit, miercuri, de mai multi timisoreni, printre care si revolutionari. Anterior, Societatea Timisoara a criticat in termeni.

Secretul lui George Simion de la AUR s-a aflat: A murit cand a luat-o Becali

Alianta Unim Romanii a fost surpriza ultimelor alegeri parlamentare, din 6 decembrie. A primit 8,6 procente din voturile exprimate si a devenit astfel a patra forta politica din Romania. George Simion, liderul partidului, este cunoscut pentru trecutul sau in peluze, in special la meciurile echipei nationale. Acesta a spus ca a fost in trecut fanul .

George Simion (AUR), huiduit de revolutionari la Timisoara: Mincinosule, manipulatorule!

George Simion, copresedinte al Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), a fost huiduit, miercuri, de mai multi timisoreni, printre care si revolutionari. El a ajuns in Timisoara pentru a se intalni cu.

George Simion (AUR): Nu facem coalitie de guvernare nici cu stanga, nici cu dreapta. Nu intram in cardasii cu ei

George Simion, copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), a anuntat duminica, la o intalnire cu membri si simpatizanti ai partidului la Craiova, ca AUR nu va face alianta sau coalitie nici cu stanga, nici cu dreapta. Afirmatia vine dupa ce au aparut imagini cu George Simion la o intalnire cu liderul PSD Vasile Dincu.

GEORGE SIMION, AUR: Nu facem alianta cu nimeni, revolutionam clasa politica

Copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR) George Simion a declarat, astazi, in centrul Craiovei, la o intalnire publica cu membri si simpatizanti ai partidului, ca AUR va revolutiona clasa politica romaneasca si nu va face alianta sau coalitie nici cu stanga, nici cu dreapta.

George Simion, umilit la Timisoara. Jignirile crunte care i-au fost aduse de romani

Intrarea in Parlament, in urma alegerilor din 6 decembrie, a Aliantei AUR a fost marea surpriza politica a acestui an. Daca in urma cu un an nu se stia aproape nimic despre noul partid, acum lucrurile se complica. Sunt multe voci care acuza noua alianta si, implicit, pe George Simion, de extremism si chiar de .

Ce cadou i-a facut George Simion lui Klaus Iohannis. Gestul lui ii va aduce lauda romanilor

Ieri au avut loc intalnirile Presedintelui cu partidele politice. Negocierile pentru formarea unui nou Guvern, conform acestuia, au esuat. Fiecare dintre partidele participante la intalniri au venit cu proprii candidati pentru functia de Prim-Ministru. Liderul aliantei AUR, George Simion a fost si el prezent la Palatul Cotroceni, dar si in acest caz negocierea a fost .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )