Libnet.ro
UNICEF

10:00

Georgian Pop a plecat din PSD si s-a nscris n partidul lui Victor Ponta: PSD, un partid din ce n ce mai urt de oameni

Hotnews Hotnews,
 Georgian Pop a plecat din PSD si s-a nscris n partidul lui Victor Ponta: PSD, un partid din ce n ce mai urt de oameni

Deputatul Georgian Pop a demisionat din PSD si s-a inscris in partidul lui Victor Ponta, Pro Romania, potrivit unui anunta postat pe Facebook. Georgian Pop este membru in Comisia pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala. continuă pe Hotnews

Georgian Pop a plecat din PSD si s-a nscris n partidul lui Victor Ponta

Deputatul Georgian Pop a demisionat din PSD si s-a inscris in partidul lui Victor Ponta, Pro Romania, au declarat pentru HotNews. ro surse politice.

Georgian Pop pleaca din PSD si se alatura Pro Romania

Deputatul Georgian Pop a anuntat astazi ca a plecat din PSD si ca se alatura formatiunii Pro Romania.

Mihai Tudose si-a dat demisia din PSD si se muta la partidul lui Ponta: Nu se mai poate!

Mihai Tudose si-a anuntat marti demisia din PSD si inscrierea in partidul infiintat de Victor Ponta, afirmand ca si-a pierdut orice speranta ca lucrurile se vor indrepta.

Reactia lui Ponta, dupa demisia lui Mihai Tudose din PSD

Mihai Tudose a demisionat din PSD, dupa 27 de ani. Fostul premier se va alatura partidului condus de Victor Ponta, Pro Romania. Citeste si: Fostul premier Mihai Tudose a demisionat din PSD La scur timp.

Calin Popescu Tariceanu, reactie dupa ce Mihai Tudose si-a dat demisia din PSD: Sunt presedintele ALDE

Mihai Tudose a demisionat din PSD, dupa 27 de ani. Fostul premier se va alatura partidului condus de Victor Ponta, Pro Romania. Daca presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu a avut nicio reactie pana in momentul.

Fostul premier, Mihai Tudose, demisioneaza din PSD

Fostul premier, Mihai Tudose, demisioneaza din PSD firmand ca a sperat ca lucrurile se vor indrepta in partid, insa aceasta speranta a disparut dupa ce in ultimul an o parte din actuala echipa de conducere a partidului a inlocuit agenda publica cu agende personale.

Fostul premier Mihai Tudose a demisionat din PSD

Mihai Tudose a demisionat din PSD, dupa 27 de ani. Fostul premier se va alatura partidului condus de Victor Ponta, Pro Romania. Acum 27 de ani am intrat in politica din dorinta de a face ceva pentru.

Codrin Stefanescu, dupa demisia lui Tudose din PSD: A plecat la un partidulet foarte mic. Asa ne rasplateste pentru ca l-am sprijinit sa devina parlamentar, ministru si premier

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, spune ca liderii partidului se asteptau la demisia lui Mihai Tudose, care a plecat la un partidulet foarte mic, al carui conducator, la randul lui, a tradat partidul.

Mihai Tudose a DEMISIONAT din PSD! Fostul premier se inscrie in Pro Romania, partidul lui Victor Ponta

Mihai Tudose paraseste PSD dupa un sfert de deceniu petrecut ca membru social-democrat. Fostul premier a anuntat, marti, ca se alatura partidului lui Victor Ponta - PRO Romania. Acum 27 de ani am intrat in.

A plecat din corporatie pentru a lansa un startup de inteligenta artificiala care identifica platile eronate din firme

PAIdAnalytix, solutia sub forma unei platforme web care foloseste inteligenta artificiala, identifica platile eronate din cadrul unei companii, prin analiza tuturor platilor, generand ulterior o propunere asupra celor care au un risc mare de a fi eronate. Startup-ul a fost fondat de un tanar antreprenor cu ani de experienta in multinationale precum Societe Generale European Business Services sau WNS Global Services. Cum functioneaza platforma.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )