Libnet.ro
UNICEF

23:45

A plecat din corporatie pentru a lansa un startup de inteligenta artificiala care identifica platile eronate din firme

Hotnews Hotnews,
 A plecat din corporatie pentru a lansa un startup de inteligenta artificiala care identifica platile eronate din firme

PAIdAnalytix, solutia sub forma unei platforme web care foloseste inteligenta artificiala, identifica platile eronate din cadrul unei companii, prin analiza tuturor platilor, generand ulterior o propunere asupra celor care au un risc mare de a fi eronate. Startup-ul a fost fondat de un tanar antreprenor cu ani de experienta in multinationale precum Societe Generale European Business Services sau WNS Global Services. Cum functioneaza platforma. continuă pe Hotnews

Povestea unui startup romnesc de inteligenta artificiala care identifica platile eronate din firme

PAIdAnalytix, solutia sub forma unei platforme web care foloseste inteligenta artificiala, identifica platile eronate din cadrul unei companii, prin analiza tuturor platilor, generand ulterior o propunere asupra celor care au un risc mare de a fi eronate. Startup-ul a fost fondat de un tanar antreprenor cu ani de experienta in multinationale precum Societe Generale European Business Services sau WNS Global Services. Cum functioneaza platforma.

Platforma web care foloseste Inteligenta Artificiala pentru a ajuta companiile sa nu faca plati eronate

PAIdAnalityx, solutia sub forma unei platforme web care foloseste inteligenta artificiala pentru a identifica platile eronate dintr-o companie, a analizat pentru trei companii multinationale platile din trecut, unde s-au identificat sume duplicate, mai.

Focuri de arma la Constanta. Politistii au folosit armamentul din dotare pentru a prinde un sofer care nu a oprit la semnal

Politistii constanteni au folosit armamentul din dotare pentru prinderea unui sofer care nu a oprit la semnalul oamenilor legii. Barbatul nu avea permis de conducere, iar masina pe care o conducea era radiata.

Deloitte: Rata de penetrare a software-ului bazat pe inteligenta artificiala va ajunge la aproximativ 87% pana in 2020

Retelele de generatia a cincea 5G) vor fi lansate in 2019 si se vor extinde la scara larga, oferind o conexiune mai buna consumatorilor si companiilor si aducand noi oportunitati de dezvoltare pentru industria de telecomunicatii, potrivit celei de-a 18-a editii a studiului DeloittePreviziuni in Tehnologie, Media Telecomunicatii TMT).

Faze tari: Lacul din Norvegia care cnta; Cu soseaua nghetata bocna, un batrn a gasit o modalitate de a ajunge mai repede la destinatie; Inteligenta artificiala e mai buna ca tine

Un asasin platit a putut fi condamnat cu ajutorul unui ceas inteligent. Dispozitivele electronice pot ajuta si la condamnarea unor criminali. Adolescenta din Suceava cu IQ de geniu. O adolescenta din Suceava, in varsta de 16 ani, are un IQ de geniu, peste 131.

Lucas Pouille (semifinalist la Australian Open) spune ca a primit bani din Romnia pentru a truca meciuri

Francezul Lucas Pouille 24 de ani, 17 ATP), semifinalist la proaspat incheiatul Australian Open 2019 0-6, 2-6, 2-6 cu Novak Djokovic), a dezvaluit ca i s-au oferit bani in Romania pentru a truca meciuri pentru pariuri sportive.

Lucas Pouille, semifinalist la Australian Open, spune ca i s-au oferit bani din Romnia pentru a truca meciuri

Francezul Lucas Pouille 24 de ani, 17 ATP), semifinalist la proaspat incheiatul Australian Open 2019 0-6, 2-6, 2-6 cu Novak Djokovic), a dezvaluit ca i s-au oferit bani in Romania pentru a truca meciuri pentru pariuri sportive.

Explicatia primarului PSD din Focsani pentru refuzul lui Iohannis de a numi ministrii la Transporturi si Dezvoltare: Pentru ca nu avem un ortodox care sa ne conduca, desi suntem un popor ortodox

Primarul PSD al orasului Focsani, Cristi Misaila, sustine ca situatia la ministerele Dezvoltarii si Transporturilor, unde presedintele Klaus Iohannis a refuzat propunerile premierului Viorica Dancila, este una mai putin ortodoxa, pentru ca noi nu avem un conducator ortodox, desi suntem un popor ortodox.

Adevarul despre detinutii eliberati din inchisoare pentru omor si viol. Cati au revenit dupa gratii in ultimii cinci ani

In plina isterie nationala legata de detinutii eliberati pe baza recursului compensatoriu, datele oficiale vorbesc cel mai bine de la sine. Cel putin in cazul celor condamnati pentru omor si viol. in.

Ce pot face soferii fara CASCO din Bucuresti pentru a fi despagubiti, dupa ce le-au fost distrusemasinile de copacii cazuti

Soferii bucuresteni care au suferit pagube in urma copacilor cazuti din cauza fenomenelor meteo externese intreaba acum daca si cum vor fi despagubiti. Din pacate, raspunsurile autoritatilor nu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )