Libnet.ro
UNICEF

12:00

Georgiana Lupu rupe tacerea. A pus ochii pe doi concurenti de la Survivor Romania 2021

Playtech Playtech,
Georgiana Lupu rupe tacerea. A pus ochii pe doi concurenti de la Survivor Romania 2021

Georgiana Lupu a revenit in 13 februarie in Romania din Republica Dominicana, acolo unde se poarta lupta pentru supravietuire numita Survivor. Faimoasa a facut primele declaratii direct din aeroport dupa intoarcerea in tara. Mi-a placut de doi concurenti, dar nu pot sa dau nume. Survivor Romania 2021. Georgiana Lupu, declaratii la cald despre lupta din . continuă pe Playtech

Un medic rupe tacerea despre Spitalul Colentina: E cea mai depopulata perioada. Merge in gol

Un medic de la Spitalul Colentina rupe tacerea despre ce se petrece in institutiei in aceste vremuri tulburi. Specialistul vine cu detalii despre decesul unor pacienti din lipsa tratamentului. Detalii din interior. Un medic din Spitalul Colentina vine cu marturii socante Vremurile sunt tulburi peste tot in lume, cu atat mai mult in tarile unde .

Diana Sosoaca rupe tacerea. De ce ar fi fost data afara din AUR, de fapt: Urma sa ii cer demisia

Diana Sosoaca a rupt tacerea despre George Simion, co-presedinte AUR. Ea il acuza ca a tradat-o si ca nu a i-a tinut partea in conflictul cu ceilalti membri din AUR. Diana Sosoaca rupe tacerea Astfel ca Diana Sosoaca a spus ca si-a schimbat parerea despre George Simion, dupa ce acesta nu i-a luat partea in .

Pepe rupe tacerea dupa divort. Totul despre certuri, batai si spitalizare

Pepe si Raluca Pastrama au divortat in urma cu peste o saptamana, dupa o perioada in care au fost multe certuri si informatii tulburatoare. Astfel ca in afara de acuzatiile de infidelitate aduse Ralucai si Pepe a avut parte de multe reprosuri. Pepe rupe tacerea dupa divort Amintim ca Raluca Pastrama a si facut o .

Monica Pop rupe tacerea despre obligativitatea vaccinarii anti-Covid-19: Am primit amenintari cu moartea

Medicul oftalmolog, Monica Pop, a vorbit in cursul serii de duminica despre probabilitatea ca legea obligatorie a vaccinarii sa fie aplicata si in Romania. Fostul manager al Spitalului de Oftalmologie din Bucuresti si-a expus vehement dezacordul cu privire la acest subiect, aducand critici dure la adresa autoritatilor. Vaccinarea ar putea deveni obligatorie Dupa aparitia informatiei .

Smiley si Pepe, consumatori de droguri? Un interlop rupe tacerea si spulbera tot ce stiai despre artisti

Interlopul Boncu a aruncat bomba si a povestit cum i-ar fi preparat cocaina la bong lui Smiley. Toata intamplarea ar fi avut loc intr-un club din Capitala, conform declaratiilor socante facute de interlopul Lucian Boncu, din 23-24 iulie 2019. Potrivit pressalert. ro, DIICOT a instalat o camera in apartamentul din Giroc al interlopului Lucian Boncu. Interlopul .

Secrete intime din viata amoroasa a lui Michael Jackson. Fosta lui sotie rupe tacerea

Michael Jackson, Regele muzicii pop, s-a stins pe 25 iunie 2009, in urma unui stop cardiac. Inima megastarului a cedat, iar medicii l-au gasit fara suflare la el acasa. L-au dus de urgenta la un spital din Los Angeles. Doctorii au reusit sa-l resusciteze, dar n-a mai trait mult. A intrat in coma si a .

Alex Bodi rupe tacerea dupa imaginile batailor date Biancai Dragusanu: Poate sa faca 50.000 de plangeri

Bianca Dragusanu povestea in urma cu zece luni, pe cand era intr-o relatie cu Alex Bodi, ca a fost snopita in bataie de catre acesta. O pot dezminti, sustinea barbatul. intr-un interviu ulterior, tot el declara ca au existat episoade de agresiune in casa lor, din cauza atitudinii persiflante a blondinei. La putin timp dupa, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )