Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ger cumplit! -20 de grade in mai multe regiuni ale tarii! A fost cea mai friguroasa noapte din an

Antena3 Antena3,
Ger cumplit! -20 de grade in mai multe regiuni ale tarii! A fost cea mai friguroasa noapte din an

Mai multe regiuni din tara au trecut prin cea mai friguroasa noapte din acest an. Temperaturile au scazut in Moldova pana la -20 de grade. in Capitala, termometrele au aratat pana la -11 grade Celsius. continuă pe Antena3

Circulatia trenurilor de calatori, afectata de fisurarea sinelor din cauza gerului, in mai multe zone din tara

Traficul feroviar a fost intrerupt marti dimineata din cauza unor fisuri aparute din cauza gerului pe calea ferata din mai multe zone din tara, a informat CFR Calatori.

Mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4,5 si 6 ale Bucurestiului, fara caldura si apa calda

Mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4,5 si 6 ale Capitalei au ramas fara caldura si apa calda din cauza unor avarii.

BUCURESTI: Mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4,5 si 6, fara caldura si apa calda din cauza unor avarii

Mai multe blocuri din sectoarele 1,2,4,5 si 6 ale Capitalei au ramas fara caldura si apa calda din cauza unor avarii, scrie News.

Premiera: Putin peste 150 de cazuri noi de COVID-19 in Bucuresti Cluj, cele mai multe imbolnaviri raportate in ultima zi Topul judetelor

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 237 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in judetul Cluj, in timp ce in Bucuresti au fost raportate doar 153 de imbolnaviri, de 7 ori mai putin fata de o zi de luni, cand este raportat un numar mic de cazuri, fiind facute mai putine teste. Capitala are, contant, peste 900 de cazuri noi, cele mai multe, la nivel national.

Cum i-a uimit Gina Pistol pe toti admiratorii. Si mai multe vedete au reactionat imediat

Gina Pistol nu conteneste sa-i uimeasca pe cei care o urmaresc atenti pe retelele de socializare in cea mai frumoasa perioada din viata sa. Multe dintre vedetele din showbiz-ul romanesc au reacitionat si ele. Gina Pistol si-a uimit fanii din mediul online Gina Pistol are 40 de ani si se bucura de cea mai frumoasa .

Tot mai multe tari raman fara curent electric. Ce se intampla, de fapt

Situatie fara precedent: este haos pe pietele energetice. Tot mai multe tari raman fara curent electric, iar specialistii explica ce se intampla, de fapt. De ce tot mai multe tari raman fara energie electrica Din ce in ce mai multe tari se plang de faptul ca raman fara curent electric. State precum Japonia, Franta sau .

Raport coronavirus saptamana 11 17 ianuarie. Undes-au inregistratcele mai multe cazuri

Cele mai multe decese au fost in Timis, Suceava, Sibiu si Constanta si peste 95% dintre persoanele decedate aveau cel putin o comorbiditate.

in centrele de vaccinare din Buzau au venit mai multe persoane fata de cele programate prin platforma online FOTO

Mai multe persoane s-au prezentat, luni, voluntar, in centrele de vaccinare, fata de cele programate prin intermediul platformei online. Asa se face ca 470 de buzoieni au fost vaccinati, in prima zi din cea de-a doua etapa a campaniei.

Netflix si HBO, cele mai multe nominalizari pentru gala Critics Choice Awards 2021

Netflix si HBO au primit cele mai multe nominalizari pentru gala Critics Choice Awards 2021, iar serialele The Crown si Ozark au obtinut cel mai mare numar de selectii.

Cum se scuza medicul Valeriu Gheorghita pentru problemele platformei de vaccinare: Exista in mai multe tari, inclusiv in Germania. Noi incercam din mers sa le corectam

Medicul Valeriu Gheorghita a recunoscut marti ca romaniic are au dorit sa se programeze pentru a doua etapa a campanieid e vaccinare au intampinat mai multe probleme, insa a precizat ca astfel de sincope au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )