Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai bune carti ale anului 2015: solidul Solenoid al lui Mircea Cartarescu si un roman-surpriza,Jocul si fuga, de Nicolae Breban

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune carti ale anului 2015: solidul Solenoid al lui Mircea Cartarescu si un roman-surpriza,Jocul si fuga, de Nicolae Breban

Criticul Paul Cernat spune ca, in 2015, l-au atras mai ales cartile de critica, istorie si teorie literara, ca si cele de teorie culturala, de istorie sociala si intelectuala. continuă pe Adevărul

Cele mai importante momente ale anului 2015 in tenis: Horia, Simona, Nole, Serena si alti eroi

Ca in fiecare an, ne incheiem conturile cu sezonul 2015 cu o recapitulare a celor mai importante evenimente. Top 30 se termina acum cu locurile 10-1. Precum in articolele dedicate sezoanelor anterioare, topul pastreaza o balanta intre rezultatele romanilor si cele de interes general.

Cele mai bune telefoane din 2016: de la iPhone 7 la LG G5

Anul trecut am vazut cateva smartphone-uri foarte interesante. Gigantii au reusit sa ne uimeasca cu o serie de inovatii, iar companiile mai mici au reusit sa se faca remarcate prin telefoane mai ieftine, dar foarte bune. Cum vor arata, totusi, cele mai bune telefoane din 2016? Destul de bine, spunem noi. in 2016, ne asteptam [].

Cele mai bune telefoane in 2016

In 2016, ne asteptam sau speram) ca unele companii sa faca cateva schimbari majore. Zvonurile despre cele mai bune telefoane din 2016 au inceput deja sa curga . in randurile de mai jos, am incercat sa compilam informatiile pe care le-am gasit: .

Ger cumplit. Cele mai scazute temperaturi ale acestei ierni

Cele mai scazute temperaturi ale acestei ierni in zonele locuite, de minus 20 de grade Celsius, au fost inregistrate, duminica dimineata, in judetul Harghita, la Miercurea Ciuc, Joseni ?i Topli?a, iar la sta?ia.

Cele mai bune 9 locuri din care se vad artificiile in noaptea de Revelion 2016 in Europa

In majoritatea oraselor in noaptea de Revelion sunt organizate focuri de artificii, dar unele dintre acestea sunt de-a dreptul spectaculoase si merita sa calatoresti cateva sute de kilometri pentru a le vedea, scrie Mediafax.

Leacuri care nu dau gres. Cele mai bune ceaiuri pentru digestie: plante care spala grasimile si ne scapa de greata

Detoxifierea dupa mesele copioase de sarbatori, bogate in grasimi si prajeli este la indemana oricui. Clasicele medicamente pot fi date uitarii deoarece exista remedii naturale care fac minuni in caz de greata, balonare, indigestie si stimuleaza tranzitul intestinal.

Tehnologia te ajuta sa ai corpul dorit: cele mai bune aplicatii pentru slabit

Cu siguranta, pe lista dorintelor pentru 2016, mai multi oameni au bifat si slabitul catorva kilograme. Din fericire, telefoanele inteligente ne pot veni in ajutor in acest sens. Majoritatea iPhone-urilor si telefoanelor cu Android au senzori puternici, care iti pot monitoriza activitatea fizica, fara sa fie necesar sa cumperi accesorii aditionale, precum bratari de fitness [].

Scenariile unora dintre cele mai apreciate filme hollywoodiene din 2015, disponibile online

Scenariile unora dintre cele mai apreciate filme hollywoodiene din 2015, printre care se numara Youth, de Paolo Sorrentino, cu Madalina Ghenea in distributie, si Son of Saul, de Laszlo Nemes si Clara Royer, cu actorul roman Levente Molnar, sunt disponibile online, informeaza cbsnews. com, citat de Mediafax.

Cele mai scumpe deplasari externe facute de deputati in 2015: Vietnam, Canada, Mexic

Deplasarile deputatilor in strainatate au insemnat cheltuieli de la buget de peste 2 milioane de lei numai in primele 10 luni ale anului 2015, cele mai scumpe destinatii fiind Vietnamul, Canada si Mexicul.

Cele mai scumpe deplasari externe facute de deputati in 2015 - Vietnam, Canada, Mexic

Deplasarile deputatilor in strainatate au insemnat cheltuieli de la buget de peste 2 milioane de lei numai in primele 10 luni ale anului 2015, cele mai scumpe destinatii fiind Vietnamul, Canada si Mexicul.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )