Libnet.ro
UNICEF

17:45

Germania are cei mai multi jucatori nominalizati la Balonul de Aur. Lista completa

România Liberă România Liberă,
Germania are cei mai multi jucatori nominalizati la Balonul de Aur. Lista completa

FIFA a anuntat lista cu cei 23 de fotbalisti nominalizati la Balonul de Aur. Germania este tara cu cei mai multi jucatori nominalizati, avand 6 jucatori pe lista FIFA. continuă pe România Liberă

Balonul de Aur - Lista celor 23 de nominalizati

France Football a anuntat lista celor 23 de fotbalisti nominalizati pentru castigarea Balonului de Aur. Cei mai multi jucatori sunt dati de Germania, campioana mondiala en-titre, tara care are sase reprezentanti. Intra in material pentru a vedea lista completa a sportivilor.

Germania are sase jucatori nominalizati la Balonul de Aur FIFA 2014

Germania are sase jucatori nominalizati la Balonul de Aur FIFA 2014, Mario Gotze, Toni Kroos, Philipp Lahm, Thomas Muller, Manuel Neuer si Bastian Schweinsteiger, a anuntat, marti, FIFA. Cei 23 de fotbalisti.

Cum si-au cladit reputatia si averea cei mai influenti oameni ai Botosaniului. Povestea asistentului veterinar si a sefului de autobaza ajunsi sefi de judet

Doi dintre cei mai influenti oameni ai judetului Botosani din ultimii 25 de ani, au urcat rapid pe scara devenirii politice si sociale. Mai rapid decat si-ar putea imagina orice roman obisnuit ca se poate. Practic au plecat de la meserii de rand si au ajuns intr-un singur deceniu sa detina putere, functii si implicit avere.

Paradoxurile puterii.Cum a devenit Stalin unul dintre cei mai brutali criminali din istorie

Cum a devenit Stalin. Stalin? Sau, mai precis: Cum a devenit Iosif Vissarionovici Djugasvili nepot de serbi, fiul unei spalatorese si al unui cizmar semianalfabet Generalissimo Stalin, unul dintre cei mai brutali criminali din istorie?.

Cei mai cautati 100 de angajatori la nivel mondial activeaza in ITC, retail si energie

Companiile din ITC, retail si energie sunt printre cele mai cautate de catre persoanele care doresc sa se angajeze, potrivit unui clasament realizat de LinkedIn, operatorul celei mai populare retele de socializare pentru profesionisti.

Calinoiu si Ciurel, cei mai puternici oameni din Gorj. De unde au plecat si unde au ajuns

Ion Calinoiu si Laurentiu Ciurel sunt considerati oameni cu cea mai mare putere din judetul Gorj. Ion Calinoiu este presedintele Consiliului Judetean Gorj si vicepresedinte PSD la nivel national, iar Laurentiu Ciurel este managerul prigvat al Complexului Energetic Oltenia CEO), un colos economic cu aproximativ 18. 000 de angajati, care cuprinde cariere miniere si cele mai mari termocentrale din tara, la Rovinari si Turceni.

Cei mai ravniti angajatori din lume: companiile din IT si retail

Cele mai cautate companii de catre persoanele care doresc sa se angajeze sunt cele din ITC, retail si energie, potrivit unui clasament realizat de LinkedIn.

Alegeri prezidentiale 2014. Monica Macovei, candidata cu cei mai fideli si activi fani pe Facebook

Klaus Iohannis este castigatorul intrecerii electorale de pe retelele sociale, potrivit datelor Facebrands. Mesajele sale au dus la o interactiune mai mare din partea romanilor, pe locul al doilea fiind Victor Ponta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2792 seconds )