Libnet.ro
UNICEF

20:45

Germania a avut profituri de circa 100 miliarde de euro de pe urma crizei din Grecia

Adevărul Adevărul,
Germania a avut profituri de circa 100 miliarde de euro de pe urma crizei din Grecia

Germania, care a avut o atitudine intransigenta fata de Grecia, a obtinut profituri in valoare de aproximativ 100 de miliarde de euro in contextul crizei economico-financiare elene, releva un studiu citat de site-ul agentiei AFP. continuă pe Adevărul

Germania a facut profit de 100 de miliarde de euro din criza greaca

Criza elena a datoriilor a ajutat guvernul german sa economiseasca circa 100 mld euro, costuri de imprumut, deoarece investitorii au cautat siguranta obligatiunilor emise de Germania.

Grecia si creditorii au ajuns la un acord privind conditiile de bailout

ACTUALIZARE 10:24 Studiu: Germania a avut profituri de circa 100 miliarde euro de pe urma crizei din Grecia Germania, care a avut o atitudine intransigenta fata de Grecia, a obtinut profituri in valoare de aproximativ 100 de miliarde de euro in contextul crizei economico-financiare elene, arata un studiu citat de AFP. * Surse: Bancile grecesti ar putea obtine 10 miliarde euro inainte de finalizarea testelor de stres.

Surse: Bancile grecesti ar putea obtine 10 miliarde euro inainte de finalizarea testelor de stres

Bancile din Grecia ar putea obtine o prima injectie de capital, de pana la 10 miliarde de euro, imediat dupa incheierea acordului dintre Atena si creditorii internationali ai tarii, chiar inainte ca Banca Centrala Europeana BCE) sa finalizeze testele de stres, conform unor surse anonime citate de Reuters.

Deficitul balantei comerciale a ajuns la aproape 3,3 miliarde euro

Deficitul balantei comerciale a atins valoarea de 3,292 miliarde de euro, in primele sase luni din 2015, in crestere cu 441,1 milioane de euro fata de intervalul similar din 2014, arata datele publicate astazi de Institutul National de Statistica INS).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )