Libnet.ro
UNICEF

18:15

Germania - cea mai atractiva piata de proprietati comerciale din Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Germania - cea mai atractiva piata de proprietati comerciale din Europa

Germania a devansat Marea Britanie, devenind cea mai atractiva piata de proprietati comerciale din Europa, evolutie care reflecta precautia investitorilor dupa votul britanicilor pentru iesirea din Uniunea Europeana, transmite MarketWatch, citat de News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Germania a devansat Marea Britanie ca cea atractiva piata de proprietati comerciale din Europa

Germania a devansat Marea Britanie, devenind cea mai atractiva piata de proprietati comerciale din Europa, evolutie care reflecta precautia investitorilor dupa votul britanicilor pentru iesirea din Uniunea Europeana, transmite MarketWatch, citat de News. ro.

Cea mai inteleapta cale de iesire din criza: Un nume greu din PSD cere guvernului retragerea ordonantei de urgenta

Un nume important din randul PSD se alatura vocile care cer guvernului abroge ordonanta de urgenta privind modificarea Codului Penal. Este vorba de europarlamentul Sorin Moisa, una dintre persoanele despre.

Cea mai frumoasa floare din lume

Cea mai frumoasa floare din lume, la Teatrul Excelsior .

Cupru Min a avut, anul trecut, cea mai mare productie din istorie

2016 a fost cel mai bun an din istoria Cupru Min Abrud, care a realizat cea mai mare productie de cupru, a reusit sa isi plateasca toate datoriile si a marit salariile angajatilor care erau nemodificate din anul 2013, a anuntat, ieri, compania, citata de News. ro.

La sase ani era considerata cea mai frumoasa fetita din lume. Cum arata astazi micuta de altadata (FOTO)

Thylane Blondeau, acum in varsta de 15 ani, era supranumita la varsta de sase ani cea mia frumoasa fetita din lume. Aceasta intrase in lumea modelingului, iar specialistii erau de parer.

Halep a castigat fara sa joace: Simona a scapat de cea mai periculoasa adversara cu care se putea intalni in semifinale

Simona Halep urmeaza sa o intalneasca, vineri, pe Natalia Vikhlyantseva 115 WTA) in sferturile de la Sankt Petersburg. Daca va castiga, va avea un traseu mai usor spre ultimul act.

Cum au fost vazute protestele din Romania in ochii presei straine: Cea mai masiva manifestatie din Bucuresti din ultimii 25 de ani

Guvernul social-democrat din Romania s-a confruntat miercuri seara cu manifestatii de o rara amploare in intreaga tara, transmit agentiile de presa din strainatate.

Imagini HOT cu cea mai frumoasa femeie de pe planeta! Miss Univers, in ipostaze INCENDIARE (FOTO)

Miss Franta este Miss Univers. Iris Mittenaere, 24 de ani, s-a impus in finala in fata lui Raquel Pelissier 25 de ani), reprezentanta din Haiti, si a columbiencei Andrea Tovar 23 de ani). Frumoasa.

Cea mai simpla reteta de lapte de migdale. Cand nu este indical sa-l oferim si copiilor

Dintre toate sortimentele de lapte vegetal, cel de migdale este considerat de multi cel mai gustos. Savurosul preparat este si foarte usor de obtinut acasa. Este bogat in proteine, are putine calorii si poate inlocui laptele de vaca. La copii insa se recomanda ceva mai multa prudenta si trebuie cantarite judicios avantajele si dezavantajele acestei substituiri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )