Libnet.ro
UNICEF

05:45

Germania IGNORA criticile SUA si UE si va cumpara mai MULTE gaze naturale rusesti. Motivele

B1 B1,
Germania IGNORA criticile SUA si UE si va cumpara mai MULTE gaze naturale rusesti. Motivele

Germania se pregateste de cea mai mare crestere a consumului de gaze naturale ai ultimilor 20 de ani, prin intermediul gazoductului Nord Stream II,indiferent de criticile venite din partea Statelor Unite,. continuă pe B1

Germania IGNORA criticile SUA si UE si va cumpara mai MULTE gaze naturale rusesti. Motivele

Germania se pregateste de cea mai mare crestere a consumului de gaze naturale ai ultimilor 20 de ani, prin intermediul gazoductului Nord Stream II,indiferent de criticile venite din partea Statelor Unite,.

Germania IGNORA criticile SUA si UE si va cumpara mai MULTE gaze naturale rusesti. Motivele (FOTO)

Germania se pregateste de cea mai mare crestere a consumului de gaze naturale ai ultimilor 20 de ani, prin intermediul gazoductului Nord Stream II,indiferent de criticile venite din partea Statelor Unite,.

Comisia Europeana transmite dezmintiri, dupa ce Romnia TV a relatat ca Laura Codruta Kovesi ar avea mai multe rezidente n SUA

Comisia Europeana a transmis, marti, ca Serviciul European de Actiune Externa nu a efectuat vreo investigatie care sa vizeze rezidente ale Laurei Codruta Kovesi in SUA, dezmintind astfel o stire difuzata de Romania TV potrivit careia fosta sefa DNA ar avea legatura cu mai multe adrese in Statele Unite.

Romnia a depasit Ungaria si Polonia la productia auto. Cum stam n UE si catre ce piete merg cele mai multe masini produse n Uniune

Romania a fost anul trecut pe locul opt la productia de masini in UE, depasind Polonia si Ungaria, insa tara noastra este foarte departe de Slovacia si Cehia. Raportul ACEA pentru industria auto europeana arata ca Japonia si Turcia sunt pietele de unde vin cele mai multe autoturisme importate de UE, in timp ce SUA si China sunt principalele destinatii de export. La autobuze si vehicule comerciale, Turcia este principala tara care exporta in UE.

Cristina Tarcea, dupa ce Kovesi a strans cele mai multe voturi in Comisia LIBE: intotdeauna m-am bucurat de succesul oricarui roman

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, judecatoarea Cristina Tarcea, i-a urat succes fostei sefe a Directiei Nationale Anticoruptie Laura Codruta Kovesi, care a obtinut cele mai multe voturi in.

Maria Grapini, dupa ce Kovesi a strans cele mai multe voturi in Comisia LIBE: Este o diferenta suficient de mare

Maria Grapini a avut o reactie dupa ce Laura Codruta Kovesi a primit cele mai multe voturi din Comisia LIBE. Nu este un vot foarte castigator, pentru ca patru voturi diferenta fata de 22 in Consi.

Parchetul European: Laura Codruta Kovesi, cele mai multe voturi in Comisia LIBE a Parlamentului European

Laura Codruta Kovesi a obtinut cele mai multe voturi in Comisia LIBE a Parlamentului European. Fosta sefa DNA a obtinut 26 de voturi, cu patru voturi peste cele 22 de voturi obtinute de candidatul francez,Francois Bohnert. Andres Ritter, procurorul german, a primit un singur vot.

Laura Codruta Kovesi, cele mai multe voturi in Comisia LIBE pentru functia de sef al Parchetului European. Totul se decide la negocieri

Controverse uriase dupa audierea Laurei Codruta Kovesi la Bruxelles. Fosta sefa a DNA este acuzata ca a mintit in fata membrilor comisiilor de libertati si de control bugetar pe mai multe teme extrem de.

Zi plina la CCR. Mai multe sesizari sunt dezbatute astazi

CCR dezbate miercuri mai multe sesizari de neconstitutionalitate. Judecatorii discuta sesizarea de neconstitutionalitate a PNL si USR asupra Legii privind sistemul public de pensii. Opozitia a precizat ca le.

ALERTA METEO! Mai multe zone, sub cod portocaliu de VISCOL si cod galben de VANT

Vremea rece continua si marti. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o avertizare nowcasting Cod portocaliu de viscol si cod galben de vant puternic, valabila in mai multe zone din.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )