Libnet.ro
UNICEF

05:30

Germania a inregistrat cel mai mare excedent bugetar din ultimii 25 de ani

Adevărul Adevărul,
Germania a inregistrat cel mai mare excedent bugetar din ultimii 25 de ani

Guvernele federale germane, de stat si locale, au acumulat in 2015 un excedent bugetar ce totalizeaza 19,4 miliarde de euro, cel mai ridicat, de la reunificarea Germaniei, in 1990, potrivit Oficiului Federal de Statistica. continuă pe Adevărul

Cel mai ridicat excedent bugetar de la reunificarea tarii, in 1990

Germania a inregistrat anul trecut cel mai ridicat excedent bugetar de la reunificarea tarii, in 1990, a anuntat marti Oficiul Federal de Statistica Destatis), potrivit AP si DPA.

Lira, in cel mai mare declin din 2009

Moneda britanica, lira, a consemnat, ieri, cel mai important declin din martie 2009 pana in prezent, fata de dolar, dupa ce primarul Londrei, Boris Johnson, unul dintre cei mai populari politicieni din tara, a declarat ca va declansa o campanie pentru ca Regatul Unit sa decida, la referendumul programat in luna iunie, iesirea din Uniunea Europeana Brexit).

Lira sterlina, la cea mare scadere din ultimii sase ani

Lira sterlina a inregistrat cea mai mare scadere din ultimii sase ani, dupa ce primarul Londrei si-a anuntat sprijinul pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Subiectul dezbina profund.

incalzirea globala, posibil responsabila pentru cea mai mare epidemie marina din istorie

O epidemie a izbucnit pe Coasta de Vest a Americii de Nord in urma cu trei ani, insa a trecut relativ neobservata. Principalele victime au fost milioane de stele de mare, iar cauza pare a fi incalzirea globala.

Raluca Ene, Chapter 4: Anul trecut a fost cel mai profitabil pentru ca ne-am bazat pe consultanta

Agentia de comunicare Chapter 4 a inregistrat anul trecut cea mai mare rata de profit de la lansarea companiei datorita faptului ca a mizat pe servicii de consultanta, a declarat pentru Wall-Street. ro, Raluca Ene, managing director al companiei.

Adunis Asbar, cel mai mare poet arab, ii avertizeaza pe europeni ca Islamul nu poate fi modernizat

Poetul sirian Ali Ahmad Said, castigatorul Premiului Pace Erich Maria Remarque, a explicat ca nu poti reforma o religie, daca aceasta nu este separata de stat.

Care sunt cele mai mari salarii minime din Europa si in ce tari se ofera ele - INFOGRAFIE

In ianurie 2016, 22 din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene aveau un salariu minim impus prin lege. Exceptiile sunt Danemarca, Italia, Cipru, Austria, Finlanda si Suedia. Cel mai mare salariu minim din Europa se apropie de 2. 000 de euro.

VIDEO Samsung a lansat noile modele Galaxy S7 si S7 edge. Sunt rezistente la apa, iar bateriile au capacitate mai mare

Samsung a lansat la Mobile World Congres Barcelona cele mai noi smartphone-uri de varf de gama, modelele Galaxy S7 si versiunea mai mare edge care au baterii cu autonomie mai mare si sunt rezistente la apa. S7 are ecran de 5,1 inci, iar S7 edge, de 5,5. Primul are baterie de 3. 000 mAh, iar al doilea, de 3. 600 mAh. Samsung a readus si slotul microSD si a introdus functia always-on pentru display. La evenimentul de lansare a urcat pe scena si CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg care a vorbit despre realitatea virtuala, cele doua companii colaborand pentru dezvoltarea Samsung Gear VR la care a contribuit Oculus, parte a Facebook. Intr-o zi iti vei pune casca de realitate virtuala, iar acest lucru va schimba modul in care traiesti, lucrezi si comunici, spune Zuckerberg.

La asta nu te-ai fi asteptat! Care este orasul unde se traieste cel mai bine

Viena este orasul unde exista cele mai bune conditii de munca si de trai, in Bagdad se traieste cel mai rau, iar Londra Paris si New York nu intra in top 35, potrivit unui studiu realizat de Mercer,.

2016 va fi cel mai bun an din istoria Hidroelectrica, se estimeaza un profit brut de 1,3 mld. lei, precizeaza Remus Borza

Producatorul de energie detinut de stat Hidroelectrica ar putea inregistra in acest an un profit brut de 1,3 miliarde lei, cel mai bun rezultat din istoria companiei, fata de 1,1 miliarde lei anul trecut, la o productie de 15 TWh.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )