Libnet.ro
UNICEF

20:45

Lira, in cel mai mare declin din 2009

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lira, in cel mai mare declin din 2009

Moneda britanica, lira, a consemnat, ieri, cel mai important declin din martie 2009 pana in prezent, fata de dolar, dupa ce primarul Londrei, Boris Johnson, unul dintre cei mai populari politicieni din tara, a declarat ca va declansa o campanie pentru ca Regatul Unit sa decida, la referendumul programat in luna iunie, iesirea din Uniunea Europeana Brexit). continuă pe Ziarul Bursa

Markit Economics: Sectorul industrial german - la cel mai redus nivel din ultimele 15 luni

Economia Germaniei a fost afectata, luna aceasta, de cererea slaba de la nivel mondial, astfel ca indicele care arata evolutia sectorului industrial al tarii a scazut pana la cel mai redus nivel din ultimele 15 luni, potrivit Markit Economics.

IGPR: Criminalitatea a ajuns la cel mai redus nivel din ultimii opt ani

Criminalitatea in Romania s-a aflat, in 2015, la cel mai scazut nivel din ultimii opt ani, mentioneaza documentul de bilant al Inspectoratului General al Politiei Romane.

FOTO: Victime si pagube insemnate, dupa cel mai puternic ciclon din istoria statului Fiji

Cel putin cinci persoane au murit in statul insular Fiji, din sudul Pacificului, in urma distrugerilor provocate de ciclonul Winston, relateaza DPA, citata de Agerpres. Potrivit serviciului meteorologic din Fiji, in timpul trecerii ciclonului Winston media vitezei vantului a fost de 205 km pe ora, cu rafale puternice de aproape 285 km pe ora, fiind vorba despre cel mai puternic ciclon din istoria statului Fiji.

Lira sterlina, la cea mare scadere din ultimii sase ani

Lira sterlina a inregistrat cea mai mare scadere din ultimii sase ani, dupa ce primarul Londrei si-a anuntat sprijinul pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Subiectul dezbina profund.

2016 va fi cel mai bun an din istoria Hidroelectrica, se estimeaza un profit brut de 1,3 mld. lei, precizeaza Remus Borza

Producatorul de energie detinut de stat Hidroelectrica ar putea inregistra in acest an un profit brut de 1,3 miliarde lei, cel mai bun rezultat din istoria companiei, fata de 1,1 miliarde lei anul trecut, la o productie de 15 TWh.

Germania a inregistrat cel mai mare excedent bugetar din ultimii 25 de ani

Guvernele federale germane, de stat si locale, au acumulat in 2015 un excedent bugetar ce totalizeaza 19,4 miliarde de euro, cel mai ridicat, de la reunificarea Germaniei, in 1990, potrivit Oficiului Federal de Statistica.

Wal-Mart are cele mai slabe vanzari din ultimii 35 de ani

Wal-Mart Stores Inc. , cel mai mare lant retail din lume, a raportat primul declin anual al vanzarilor sale din 1980, ceea ce arata provocarile cu care se confrunta in competitia cu rivalul Amazon. com Inc. pe segmentul e-commerce, respectiv impactul aprecierii dolarului si pierderea unei cote de piata in Marea Britanie.

De ce Casa Matia a fost, timp de secole, cea mai valoroasa proprietate din Transilvania

Clujenii au serbat, ieri, 573 de ani de la nasterea Regelui Matia Corvin. Este vorba de cel mai mare rege al Ungariei, Croatiei si Boemiei, care a fost si arhiduce al Austriei. Matia Corvin, fiul ultimului conducator de cruciada, voievodul Transilvaniei, Iancu de Hunedoara, a venit pe lume in data de 23 februarie 1443, in casa unui bogat patrician sas, Jakob Mehffi. Mama sa, Elisabeta Szilagyi, era in drum spre capitala regatului maghiar, Buda, insa sorocul nasterii i-a venit la Cluj. Nasterea lui Matia Corvin a fost un eveniment important pentru oras, deoarece Iancu de Hunedoara devenise eroul Transilvaniei, dupa ce invinsese ostile otomane conduse de Mezid Beg si de Shehabeddin, beglerbeiul Rumeliei.

Berlinala 2016: Un documentar despre refugiati, Fuocoammare, cel mai bun film. Ce a spus Meryl Streep despre film

Ursul de Aur pentru cel mai bun film din competitia oficiala a Berlinalei 2016 i-a fost decernat documentarului despre refugiati Fuocoammare.

Berlinala 2016: Un documentar despre refugiati, Fuocoammare, cel mai bun film

Ursul de Aur pentru cel mai bun film din competitia oficiala a Berlinalei 2016 i-a fost decernat documentarului despre refugiati Fuocoammare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )