Libnet.ro
UNICEF

07:45

Germania a inregistrat cel mai mare numar de decese asociate COVID-19 intr-o zi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Germania a inregistrat cel mai mare numar de decese asociate COVID-19 intr-o zi

Germania, unde azi au intrat in vigoare noile restrictii impuse in contextul sanitar, a inregistrat pentru ultimele 24 de ore cel mai mare numar de decese asociate Covid-19 de la inceputul epidemiei. continuă pe Ziarul Bursa

Sindicatul Valahia Targoviste: cel mai mare risc de infectare il avem pe supermarketuri

Presedintele Sindicatului Valahia, Nicolae Dragodanescu, a precizat ca cel mai mare risc de infectare il avem pe supermarketuri. Marii agenti economici din zona industriala a municipiului Targoviste si-au luat masuri speciale de protectie a angajatilor, dar nu este suficient.

Giannis Antetokounmpo a semnat cel mai mare contract din istoria NBA Cati bani va primi jucatorul celor de la Milwaukee Bucks

Baschetbalistul grec de origine nigeriana Giannis Antetokounmpo a semnat cel mai mare contract din istoria NBA, cu echipa Milwaukee Bucks.

Nou centru pentru refugiati la Timisoara, cel mai mare din lume

Un nou centru pentru refugiati a fost construit la Timisoara, chiar langa cel care functiona deja, la eveniment fiind prezent si ministrul de Interne, Marcel Vela. Acesta a subliniat ca este vorba despre o investitie realizata din fonduri europene. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului General pentru Migranti este cel mai mare centru de acest fel din lume, potrivit News.

Cel mai mare site pentru adulti schimba regulile jocului: milioane de clipuri, sterse peste noapte

Pornhub se confrunta cu cel mai mare scandal din istoria site-ului. Din acest motiv, milioane de site-uri au fost sterse peste noapte si nu este clar ca masura ar fi suficienta. Administratorii.

Cel mai mare strat de zapada din tara se regaseste la Balea Lac

Cel mai mare strat de zapada din Romania este de 65 de centimetri, la Balea Lac, la 2. 034 de metri altitudine, in Muntii Fagaras, a precizat luni purtatorul de cuvant al Centrului Meteorologic Regional.

VIDEO Cel mai mare strat de zapada din Romania, la Balea Lac

Cel mai mare strat de zapada din Romania este de 65 de centimetri, la Balea Lac, la 2. 034 de metri altitudine, in Muntii Fagaras, a precizat luni, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Centrului Meteorologic Regional Transilvania Sud, Narcisa Milian.

Coronavirus Suedia: Este cel mai mare bilant al deceselor inregistrat in noiembrie din 1918, anul in care a izbucnit gripa spaniola

Suedia a inregistrat mai multe decese luna trecuta decat in orice alta luna noiembrie in peste 100 de ani, a raportat Agentia suedeza de Statistica, relateaza The Local. se.

A fost semnat cel mai mare contract din istoria NBA

Jucatorul grec de origine nigeriana Giannis Antetokounmpo a doborat recordul in NBA in ceea ce priveste valoarea financiara a unui contract.

Ioannis Papalekas pleaca de la conducerea celui mai mare proprietar de birouri din Romania si Polonia. Cine ii va lua locul

Omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, fondatorul si CEO al Globalworth, cel mai mare proprietar de birouri din Romania si Polonia, pleaca de la conducerea companiei, pe care a fondat-o in 2013. Dimitris Raptis este noul CEO.

Pandemia afecteaza cea mai mare fabrica de ciorapi din Romania. Productia Ciserom Sebes a scazut cu 25% in 2020

Producatorul de ciorapi Ciserom din Sebes, cel mai mare din Romania care activeaza pe aceasta piata, resimte din plin efectele pandemiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )