Libnet.ro
UNICEF

07:15

Germania: Peste 14 persoane au fost ranite ntr-un atac cu cutitul / Suspectul, care a fost prins, ar fi un iranian

Hotnews Hotnews,
 Germania: Peste 14 persoane au fost ranite ntr-un atac cu cutitul / Suspectul, care a fost prins, ar fi un iranian

Cel putin 14 persoane au fost ranite, dintre care doua grav, in ceea ce pare a fi un atac cu cutitul intr-un autobuz din orasul Luebeck din nordul Germaniei, relateaza un ziar local citat de Reuters. Suspectul ar fi un iranian care se afla deja in custodia politiei. continuă pe Hotnews

Germania: Peste 14 persoane au fost ranite ntr-un atac cu cutitul / Suspectul, un iranian, a fost prins

Cel putin 14 persoane au fost ranite, dintre care doua grav, in ceea ce pare a fi un atac cu cutitul intr-un autobuz din orasul Luebeck din nordul Germaniei, relateaza un ziar local citat de Reuters. Suspectul ar fi un iranian care se afla deja in custodia politiei.

Atac cu cutitul in Germania: cel putin 14 persoane au fost ranite

Cel putin 14 persoane au fost ranite la Lubeck, in nordul Germaniei, in urma unui atac cu cutitul intr-un autobuz, relateaza presa locala.

UPDATE Atac cu cutitul in Germania: opt persoane au fost ranite

Opt persoane au fost ranite la Lubeck, in nordul Germaniei, in urma unui atac cu cutitul intr-un autobuz, anunta Politia germana.

Atac armat in Germania. Mai multe persoane sunt ranite

Un atac armat a avut loc in urma cu putin timp intr-o localitate din Germania, Luebek. Potrivit presei internationale, un barbat inarmat cu un cutit ar fi ranit 14 persoane. Politia a confirmat.

Accident intre Movilita si Techirghiol: patru persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs intre localitatile Movilita si Techirghiol. La fata locului s-au deplasat mai multe ambulante si elicopterul SMURD.

Accident grav in Moscova: Numeroase persoane sunt ranite dupa ce un autobuz a lovit un stalp

Un autobuz a intrat din plin intr-un stalp de electricitate din sud-vestul Moscovei. Conform presei locale, numeroase persoane au fost ranite in urma incidentului. Accidentul a avut loc in aproapierea unui mall.

Capitala: Sapte persoane au fost ranite dupa ce un microbuz cu mai multi pasageri a intrat ntr-un copac

Soferul unui microbuz a intrat, marti, intr-un copac pe Soseaua Antiaeriana din Bucuresti, sapte persoane fiind ranite, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, relateaza Mediafax.

TEROARE in Germania: 14 persoane ranite in urma unui atac cu CUTIT! Detalii de ultim moment

Este stare de alerta in nordul Germaniei, in orasulLuebeck, unde 14persoane au fost ranite intr-un atac cu arma alba, desfasurat intr-un autobuz. Potrivitpresei locale principalul.

TEROARE in Germania: 14 persoane ranite in urma unui atac cu CUTIT! Detalii de ultim moment (FOTO)

Este stare de alerta in nordul Germaniei, in orasulLubeck, unde 14persoane au fost ranite intr-un atac cu arma alba, desfasurat intr-un autobuz. Potrivitpresei locale principalul.

Japonia: Canicula din weekend a ucis cel putin 14 persoane

Temperaturile extreme din Japonia au omorat cel putin 14 persoane in timpul weekendului prelungit si au ingreunat interventiile in zonele afectate de inundatii, scrie Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )