Libnet.ro
UNICEF

16:31

UPDATE Atac cu cutitul in Germania: opt persoane au fost ranite

Adevărul Adevărul,
UPDATE Atac cu cutitul in Germania: opt persoane au fost ranite

Opt persoane au fost ranite la Lubeck, in nordul Germaniei, in urma unui atac cu cutitul intr-un autobuz, anunta Politia germana. continuă pe Adevărul

Atac cu cutitul in Germania: cel putin 14 persoane au fost ranite

Cel putin 14 persoane au fost ranite la Lubeck, in nordul Germaniei, in urma unui atac cu cutitul intr-un autobuz, relateaza presa locala.

Accident intre Movilita si Techirghiol: patru persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs intre localitatile Movilita si Techirghiol. La fata locului s-au deplasat mai multe ambulante si elicopterul SMURD.

Germania: Peste 14 persoane au fost ranite ntr-un atac cu cutitul / Suspectul, un iranian, a fost prins

Cel putin 14 persoane au fost ranite, dintre care doua grav, in ceea ce pare a fi un atac cu cutitul intr-un autobuz din orasul Luebeck din nordul Germaniei, relateaza un ziar local citat de Reuters. Suspectul ar fi un iranian care se afla deja in custodia politiei.

Germania: Peste 14 persoane au fost ranite ntr-un atac cu cutitul / Suspectul, care a fost prins, ar fi un iranian

Cel putin 14 persoane au fost ranite, dintre care doua grav, in ceea ce pare a fi un atac cu cutitul intr-un autobuz din orasul Luebeck din nordul Germaniei, relateaza un ziar local citat de Reuters. Suspectul ar fi un iranian care se afla deja in custodia politiei.

Capitala: Sapte persoane au fost ranite dupa ce un microbuz cu mai multi pasageri a intrat ntr-un copac

Soferul unui microbuz a intrat, marti, intr-un copac pe Soseaua Antiaeriana din Bucuresti, sapte persoane fiind ranite, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, relateaza Mediafax.

TEROARE in Germania: 14 persoane ranite in urma unui atac cu CUTIT! Detalii de ultim moment

Este stare de alerta in nordul Germaniei, in orasulLuebeck, unde 14persoane au fost ranite intr-un atac cu arma alba, desfasurat intr-un autobuz. Potrivitpresei locale principalul.

TEROARE in Germania: 14 persoane ranite in urma unui atac cu CUTIT! Detalii de ultim moment (FOTO)

Este stare de alerta in nordul Germaniei, in orasulLubeck, unde 14persoane au fost ranite intr-un atac cu arma alba, desfasurat intr-un autobuz. Potrivitpresei locale principalul.

Canicula face victime. Opt persoane au murit, iar alte mii au fost spitalizate

Cel putin opt persoane si-au pierdut viata miercuri, iar peste doua mii au suferit insolatii si au fost transportate la spital dupa ce Agentia de meteorologie din Japonia a emis avertizari cu privire la va.

Accident grav in Moscova: Numeroase persoane sunt ranite dupa ce un autobuz a lovit un stalp

Un autobuz a intrat din plin intr-un stalp de electricitate din sud-vestul Moscovei. Conform presei locale, numeroase persoane au fost ranite in urma incidentului. Accidentul a avut loc in aproapierea unui mall.

Atac armat in Germania. Mai multe persoane sunt ranite

Un atac armat a avut loc in urma cu putin timp intr-o localitate din Germania, Luebek. Potrivit presei internationale, un barbat inarmat cu un cutit ar fi ranit 14 persoane. Politia a confirmat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )