Libnet.ro
UNICEF

19:00

Germania a raportat oficial peste 9.000 de imbolnaviri cu noul coronavirus. Jurnalistii estimeaza ca in realitate pot exista deja 100.000 de cazuri: Focarele fara simptome sunt adesea nedetectate

B1 B1,
Germania a raportat oficial peste 9.000 de imbolnaviri cu noul coronavirus. Jurnalistii estimeaza ca in realitate pot exista deja 100.000 de cazuri: Focarele fara simptome sunt adesea nedetectate

Noul tip de coronavirus se raspandeste rapid, numarul oficial de cazuri raportate ajungand in unele state sa se dubleaza la fiecare cateva zile. Aceasta evolutie este mai rapida decat au crezut. continuă pe B1

Germania a raportat peste 2.000 de imbolnaviri cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore. Cea mai mare crestere, dupa Italia

Bilantul pandemiei de coronavirus din Germania a crescut semnificativ marti, devenind, dupa Italia, a doua tara europeana in ceea ce priveste cresterea numarului de imbolnaviri cu COVID-19. Astfel,.

Un ministru polonez, diagnosticat cu noul coronavirus. Wos: Ma simt bine Polonia, peste 150 de imbolnaviri si 3 decese

Michal Wos, ministrul polonez al Mediului, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Chiar el a facut anuntul, luni, pe Twitter. Ma simt bine. si imi exprim solidaritatea fata de toti cei care sunt.

Cativa angajati ai Departamentului de Stat din SUA, infectati cu noul coronavirus. Mike Pompeo: ii poti numara pe degetele de la o mana

Mai multi angajati ai Departamentului de Stat din SUA, care activeaza peste hotarele tarii, au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus, a anuntat Mike Pompeo, seful diplomatiei americane, marti, potrivit.

Ministrul olanez al Sanatatii a lesinat in timp ce primea intrebari despre noul coronavirus. Bruins: Simteam o ameteala de la oboseala acumulata in cateva saptamani intense (VIDEO)

Bruno Bruins, ministrul olandez al Sanatatii, a lesinat pentru o scurta perioada, miercuri, in timpul unei dezbateri parlamentare cu privire la noul coronavirus, si a dat vina pe extenuarea survenita pe fondul.

Al doilea val de infectari cu noul coronavirus loveste statele asiatice, dupa ce Europa a devenit principalul focar

Oficialii din Coreea de Sud, Taiwan si din anumite parti din China si din sud-estul Asiei se grabesc sa adopte noi masuri drastice dupa ce a izbucnit un al doilea val de infectii cu noul coronavirus, in ciuda.

Politistii din Botosani neaga ca un bebelus de 10 luni prezinta simtome de imbolnavire cu noul coronavirus

Inspectoratul Judetean de Politie IJP) Botosani a infirmat, miercuri seara, informatia potrivit careia un copil de 10 luni prezinta suspiciuni de infectare cu noul coronavirus. existenta unor suspiciuni de.

Farmacista din Brasov, depistata cu noul coronavirus. Opt farmacii, inchise pentru dezinfectie

O farmacista din Brasov a fost confirmata pozitiv cu noul coronavirus, dupa ce a fost la o petrecere cu cel de-al doilea pacient confirmat cu COVID-19 din municipiu, cel venit din Boston. Farmacista se afla in.

14 noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus in ultimele ore. Bilantul total a ajuns la 260 de pacienti confirmati

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus a ajuns miercuri seara la 260 dupa ce in ultimele ore au fost confirmate alte 14 de cazuri noi. Reamintim ca miercuri dimineata fusesera confirmate 29 de cazuri de infectie cu noul tip de coronavirus. De la ultima informare, au fost confirmate 14 cazuri noi, dupa cum urmeaza: 7 in Bucuresti, 3 in Brasov, 2 in Constanta, cate unul in Maramures si Dolj, au anuntat autoritatile.

29 de noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus. Bilantul total al cazurilor a ajuns la 246

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus a ajuns miercuri dimineata la 246 dupa ce in ultimele ore au fost confirmate alte 29 de cazuri noi. Potrivit autoritatilor este vorba de persoane aflate in carantina sau izolare.

Patronul echipei bulgare de fotbal Ludogorets, depistat cu noul coronavirus. in lotul echipei sunt si trei jucatori romani

Patronul echipei bulgare de fotbal Ludogorets, Kiril Domuschiev, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, potrivit unui anunt publicat de retelele de socializare de catre acesta. Dragi prieteni, dupa un test.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )