Libnet.ro
UNICEF

14:30

Germania: Restrictiile pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus raman in vigoare cel putin inca o luna

Adevărul Adevărul,
Germania: Restrictiile pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus raman in vigoare cel putin inca o luna

Seful biroului Cancelariei germane Helge Braun a declarat ca masurile de prevenire a raspandirii coronavirusului in tara nu vor fi ridicate inainte de 10 aprilie, potrivit DPA. continuă pe Adevărul

Controale ale inspectorilor de la Protectia Consumatorilor. Ce masuri iau magazinele pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus

Carucioarele de cumparaturi sunt igienizate si dezinfectate de mai multe ori pe zi, iar marile magazine pun la dispozitia clientilor manusi de unica folosinta si materiale pentru dezinfectarea mainilor si a carucioarelor inainte de intrarea in magazin. Este concluzia oficialilor de la Protectia Consumatorilor.

Program redus in piete pentru limitarea raspandirii noului coronavirus

Primaria Calarasi a scurtat programul din piete, ca masura de limitare a raspandirii noului coronavirus. astfel, cetatenii pot merge la cumparaturi de luni pana vineri in intervalul orar 07. 00, iar sambata si duminica de la ora 07. 00 la 14.

Fara soldati in razboiul anti-coronavirus: spitalele si medicii cad pe capete

Cu peste 100 de medici confirmati pozitiv si alte zeci de cadre medicale in izolare si cu patru spitale inchise, lupta pentru stoparea raspandirii noului coronavirus a intrat intr-o faza critica, in contextul in care bilantul total a trecut de 900 de cazuri.

Vesti incurajatoare din Olanda si Germania. Nivelul transmiterii noului coronavirus, in scadere datorita distantarii sociale

Nivelul transmiterii noului coronavirus in Olanda a incetinit in mod semnificativ, unde o persoana infectata contamineaza in prezent doar o singura alta persoana, fata de doua persoane anterior, potrivit unor estimari, a anuntat miercuri Institutul National olandez de Sanatate Publica. Si in Germania se asteapta sa incetineasca rata de infectare la mijlocul saptamanii viitoare, datorita distantarii sociale.

Circulatia mai multor trenuri, suspendata pentru limitarea raspandirii coronavirusului

Circulatia mai multor trenuri Regio si Inter-regio este suspendata, incepand de miercuri, pentru limitarea raspandirii infectiilor cu coronavirus, fiind asigurate insa trenurile de naveta si cele pe distante lungi.

Donald Trump se opune anularii conventiei Partidului Republican din cauza noului coronavirus

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca nu anuleaza Conventia Nationala a Partidului Republican din cauza noului coronavirus, aceasta fiind prevazuta in august, in vederea alegerilor prezidentiale americane din noiemrbie in Statele Unite, relateaza Reuters.

Donald Trump a discutat in detaliu cu Xi Jinping despre pandemia noului coronavirus

Presedintele american Donald Trump a anuntat vineri ca a discutat cu omologul sau chinez Xi Jinping in detaliu despre pandemia noului coronavirus, care a ucis peste 24. 000 de oameni in lume, relateaza Reuters.

G20 promite, la summitul virtual prezidat de Riad, un front comun si 5.000 de miliarde de dolari impotriva noului coronavirus

Primele 20 de puteri economice mondiale au promis sa injecteze peste 5. 000 de miliarde de dolari in economie si sa faca front comun in fata noului coronavirus si riscului recesiunii, joi, in finalul unui summit virtual al G20 prezidat de Riad, relateaza AFP.

AGENTIILE DE PRESA: Franta isi retrage trupele din Irak, din cauza pandemiei noului coronavirus

Franta isi retrage trupele din Irak, unde acestea participa la misiuni de formare, a anuntat Statul Major francez, din cauza pandemiei noului coronavirus, care ii afecteaza una dintre operatiunile externe, relateaza AFP.

Franta isi retrage trupele din Irak, din cauza pandemiei noului coronavirus

Franta isi retrage trupele din Irak, unde acestea participa la misiuni de formare, a anuntat Statul Major francez, din cauza pandemiei noului coronavirus, care ii afecteaza una dintre operatiunile externe, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )