Libnet.ro
UNICEF

01:05

FAO: Preturile alimentelor, la cel mai redus nivel din ultimele sase luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FAO: Preturile alimentelor, la cel mai redus nivel din ultimele sase luni

Preturile internationale ale produselor alimentare au inregistrat, in iulie, cel mai redus nivel din ultimele sase luni, potrivit indicelui masurat de Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), care arata ca aceasta evolutie a urmat scaderii preturilor cerealelor, produselor lactate si uleiurilor vegetale. continuă pe Ziarul Bursa

Autoritatile sanitare americane au instituit cel mai ridicat nivel de alerta din cauza virusului Ebola

Alerta maxima in Statele Unite din cauza virusului Ebola, autoritatile sanitare americane instituind nivelul 1 de alerta, cel mai ridicat. Decizia a fost luata pentru a raspunde mai eficient epidemiei Ebola, a pr.

Antisemitismul este in crestere in intreag Europa, la cel mai inalt nivel dupa perioada nazista

In timpul unei singure saptamani, in ultima luna, conform Consiliului institutiilor evreiesti din Franta, opt sinagogi au fost atacate, iar un supermarket si o farmacie au fost sparte si jefuite. Agresorii din suburbiile Parisului au cerut moarte evreilor, anunta The Guardian.

Autoritatile sanitare din SUA, speriate de virusul Ebola. Au ridicat alerta sanitara la cel mai inalt nivel

Autoritatile sanitare din SUA au ridicat, miercuri, alerta sanitara la cel mai mare nivel, pentru a raspunde mai eficient epidemiei de Ebola, relateaza AFP. Aceasta activare ne permite sa mobilizam resursele.

Cel mai batran primar din Transilvania va fi condus sambata pe ultimul drum

Sambata va fi condus pe ultimul drum Constantin Rusu, cel mai batran primar din Transilvania. Acesta a decedat miercuri, intr-o clinica din Cluj-Napoca din cauza unor probleme cardiace.

Comenzile industriale din Germania, in cel mai important declin din ultimii trei ani

Comenzile industriale din Germania au scazut in iunie, comparativ cu luna anterioara, in conditiile in care instabilitatea geopolitica din Rusia a pus presiuni majore pe cerere.

Cel mai mare pod din PET-uri din lume va fi vandut pe bucati. Oferta este la jumatate de pret

Sambata va incepe demolarea celui mai mare pod de PET-uri din lume, care a stat doua saptamani pe Bega, in spatele Catedralei Mitropolitane.

A murit Constantin Rusu, cel mai batran primar din Transilvania

Miercuri dupa-masa s-a stins Constantin Rusu, cel mai batran primar din Transilvania, care conducea comuna Ciceu-Giurgesti de 10 ani. Se pare ca acesta avea probleme cardiace de mai multi ani.

Cel mai bun antivirus din lume ajunge la versiunea 2015 - Bitdefender a lansat Total Security si in Romania

Bitdefender lanseaza versiunea 2015 a suitei de produse de securitate. Disponibil in Statele Unite de la inceputul lunii iulie, noul Bitdefender Total Security 2015 ajunge acum si la utilizatorii din Romania.

Mircea Badea despre sentinta din dosarul ICA: Decizia acestui pluton de executie - cel mai mare proces politic din ultimii 25 de ani. Sentinta dementa, criminala

Aceasta decizie de astazi a acestui pluton de executie este cel mai mare proces politic din ultimii 25 de ani. Este cel mai mare, cel mai vizibil si evident proces politic din ultimii 25 de ani, a afirmat vineri Mircea Badea, la Antena 3, la scurt timp dupa ce judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au pronuntat sentinta finala in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercretari Alimentare.

Cel mai mare oras crestin din Irak, preluat de insurgenti

Insurgentii au preluat controlul asupra Qaraqosh, cel mai mare oras crestin din Irak, situat in apropiere de Mosul nord), si asupra zonelor din jurul acestuia, abandonate in cursul noptii de fortele kurde, au.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )